Mainos

Minne tällä viikolla? 29.1.-4.2.2018

Mitä tehdä lasten kanssa?

Päivitetty 4.2.2018

Mitä lapsille sopivaa tekemistä löytyy Helsingistä? Minne mennä pienten lasten kanssa viikonloppuna? Entä mitä keksiä sateisena päivänä? Pienten Helsingin viikoittainen sarja etsii menovinkkejä ja vinkkaa lapsiystävällisiä paikkoja Helsingissä ja lähiseudulla. Kohderyhmänä sivustolla ovat alle kouluikäiset lapset ja lapsiperheet.

Pienten Helsingin Minne tällä viikolla -jutut ilmestyvät myös vuonna 2018 viimeistään maanantaisin ja vinkkaavat mitä kaikkea kaupungissa tapahtuu lapsiperheille.

Vuoden 2018 viides Minne mennä -juttu vie esimerkiksi talviriehoihin ympäri pääkaupunkiseutua, elokuviin pienten kanssa sekä tanssimaan flamencoa. Muita vinkkejä viikolle ovat muun muassa Tutustu tunneleihin -näyttely Espoon kulttuurikeskuksessa ja Kallion kirjaston avajaiset. Pienten Helsinki suosittelee myös retkeä Hakaniemen hallin uusiin väistötiloihin, joissa liikkuminen onnistuu erinomaisesti myös lasten ja rattaiden kanssa.

Helsingin keskustaan rakentuvaan Oodi keskustakirjastoon on tulossa myös upeat tilat pienille kirjaston ystäville. Onko sinulla mielessä joku toive tai ajatus, mitä kirjastossa voisi olla pienten iloksi? Nyt on oikea aika kertoa se kirjaston taustaryhmälle! Voit myös kommentoida tämän jutun alle tai lähettää sähköpostia mari@pientenhelsinki.fi, niin välitän viestit ilomielin Oodin tekijöille.

Leikkipuistojen ja perhetalojen viikottaiset ohjelmat ovat käynnistyneet ja puistoissa on tarjolla tekemistä aamupäivisin vauvoille, taaperoille ja muille kotihoidossa oleville oman aikuisen seurassa. Leikkipuistojen sisätilat ovat perheiden käytössä, vaikka varsinaista ohjattua toimintaa ei olisikaan. Seuraa leikkipuistojen fb-sivuja, astu rohkeasti sisään ja kysy lisää ohjaajilta!

Katso myös Pienten Helsingin uusi tulevien tapahtumien lista, johon päivitetään kevään 2018 tulevia tapahtumia.

Jutun kansikuva Jääpuistosta Helsingin Rautatientorilta. 


Maanantai » | Tiistai » | Keskiviikko » | Torstai » | Perjantai » | Lauantai » | Sunnuntai »

MAANANTAI 29.1.2018

Tapahtumat:

Satutuokio Puistolan kirjastossa klo 10.

Satujoogaa Paloheinen kirjastossa klo 10.15.
Lintujen bongausta Arabianrannan kirjastossa helmikuuhun asti. Lue lisää kirjaston sivuilta.

Kirjastovinkki: Laajasalon opiston solistien konsertti Laajasalon kirjastossa klo 14.

Kirjasto 10:n lasten oma taidenäyttely. Kymmenvuotiaan Inkan Universe-näyttelyn teoksia pääsee ihailemaan kirjaston aukioloaikoina aina 11.2.2018 asti. Lasten oma taidenäyttelytoiminta on lajissaan tiettävästi ainutlaatuinen konsepti Suomessa ja näyttelyn voi pitää kuka lapsi vain. Lisätietoja tapahtumasta ja Kirjasto 10:n näyttelytoiminnasta.

Taideneuvola 3-6 -vuotiaille Annantalossa maanantaina klo 10 ja klo 12.30. Tällä viikolla neuvolassa vierailee simpanssi Anssi ja vatsastapuhuja Sari Aalto. Lisäksi tehdään oma käsinukke. Taideneuvolaan voi osallistua viikoittain tai vain silloin tällöin, mutta paikalla tulee olla ajoissa. Lue lisää upeasta Taideneuvolatoiminnasta Annantalon sivuilta.

Nukketeatterimuskari Sampon aulagalleriassa aina maanantaisin klo 10 ja klo 11. Maksullinen (8€/kerta tai 70€/koko kevät). Lue lisää Nukketeatteri Sampon sivuilta.

Sibafest 2018 Musiikkitalossa 26.1.-3.2.2018. Katso festivaalin ohjelma tapahtuman omilta sivuilta. Mukana myös paljon maksutonta pop-up -ohjelmaa!

Lumoava Taikametsä Korjaamon pihalla 4.2.2018 asti. Vapaa pääsy. Lue lisää Korjaamon sivuilta.

Elokuviin: Supermarsu, Heinähattu, Vilttitossu ja Rubensin veljekset sekä Muumien taikatalvi pyörivät parhaillaan elokuvateattereissa ja sopivat pienten ensimmäiseksi elokuvakokemukseksi.

VINKKI: MLL:n perhekahvila kokoontuu maanantaisin Itäkadun perhekeskuksessa klo 9-12. Kaikille pienten lasten perheille avoimeen perhekahvilaan voi tulla oman aikataulun mukaan leikkimään, viettämään aikaa ja tutustumaan muihin samassa elämäntilanteessa oleviin perheisiin. Lue lisää perhekeskuksen fb-sivuilta.

Mainos

VINKKI ESPOOSEEN: Tutustu tunneleihin on valokuvanäyttely Länsimetron rakennusvaiheista. Sopii ehdottoman hyvin koneista, traktoreista ja muista teknisistä vempaimista kiinnostuneille pienille tutkijoille.Näyttely on esillä 23.1.-4.2.2018 Espoon kulttuurikeskuksen näyttelytilassa talon aukioloaikoina. Espoon Kulttuurikeskus sijaitsee Tapiolassa aivan metroaseman läheisyydessä. Lue lisää näyttelystä Espoon kulttuuritoimen sivuilta.


TIISTAI 30.1.2018

Tapahtumat:

Satutuokio Itäkeskuksen kirjastossa Jussi Ollilan johdolla klo 9.30.
Satutuokio Malmin kirjastossa klo 9.30.
Satutuokio Kannelmäen kirjastossa klo 9.30.
Satutuokio Herttoniemen kirjastossa klo 9.45.
Satutuokio Töölön kirjaston kerhohuoneessa klo 10.15.
Satutuokio Vuotalon kirjaston aulassa Jussi Ollilan johdolla klo 10.30.

Satujoogaa Paloheinen kirjastossa klo 17.

Sibafest 2018 Musiikkitalossa 26.1.-3.2.2018. Katso festivaalin ohjelma tapahtuman omilta sivuilta. Mukana myös paljon maksutonta pop-up -ohjelmaa!

Perhepalloilun kevätkausi jatkuu Pallomyllyn sisähallissa Myllypuron liikuntapuistossa. Perhepalloilussa kaikki alle 9-vuotiaat liikkuvat oman aikuisen seurassa pehmeälle tekonurmelle. Vapaata pelailua, temppuilua, juoksemista tai vaikka kävelemään opettelua. Perhepalloilu tiistaisin klo 9.30-11.30 sekä klo 16-18. Aamupäivän palloiluun kaikilta vapaa pääsy, iltapäivän palloilu maksaa aikuisille Pallomyllyn kertamaksun (3,50 €).

Miniooppera Tuhkimo Oopperatalon parvilämpiössä klo 14.30 (muutamia lippuja jäljellä). Liput 10 €. Lue lisää Oopperan sivuilta.

Lumoava Taikametsä Korjaamon pihalla 4.2.2018 asti. Vapaa pääsy. Lue lisää Korjaamon sivuilta.

VINKKI: Esimerkiksi Annantalon kevään 2018 ohjelmaan kannattaa tutustua nyt, sillä moniin tapahtumiin ja esityksiin on varattava paikka etukäteen! Kurkkaa kevään ohjelma Annantalon sivuilta.


KESKIVIIKKO 31.1.2018

Tapahtumat:

Satutuokio Arabianrannan kirjastossa klo 9.30.
Satutuokio Maunulan kirjastossa klo 10.
Satutuokio Oulunkylän kirjastossa klo 17.

VAUVOILLE ja vanhemmille: BabyKino Töölön kirjastossa klo 12 ja klo 14.30. Lue lisää Töölön kirjastossa evakossa olevasta BabyKinosta kirjaston sivuilta. BabyKinon oma ryhmä Facebookista löytyy täältä, ryhmässä esimerkiksi julkaistaan viikon elokuva ja äänestetään tulevasta ohjelmistosta. PERUTTU

VAUVOILLE: Vauvalorutuokio Kannelmäen kirjastossa klo 13.30.

Sibafest 2018 Musiikkitalossa 26.1.-3.2.2018. Katso festivaalin ohjelma tapahtuman omilta sivuilta. Mukana myös paljon maksutonta pop-up -ohjelmaa!

Lumoava Taikametsä Korjaamon pihalla 4.2.2018 asti. Vapaa pääsy. Lue lisää Korjaamon sivuilta.

VINKKI: Lastentarhamuseo on avoinna keskiviikkoisin klo 12-18. Täällä pääosassa ovat lapset ja leikkiminen. Sisäänpääsymaksu 4€/2€/0€.


TORSTAI 1.2.2018

Tapahtumat:  

Satutuokio Pasilan kirjastossa klo 9.30.
Satutuokio Suutarilan kirjastossa klo 9.30.
Satutuokio Tapulinkaupungin kirjastossa klo 9.30.
Satutuokio Laajasalon kirjastossa 9.45.

Muksukinon elokuvat valtaavat Myllypuron mediakirjaston ja asukastalo Myllärin salin torstaisin klo 10. Viikon elokuvana nähdään Muumien maailma: Kuningasrubiini. Lue lisää Muksukinosta kirjaston sivulta.

Harry Potter Book Night seuraavissa kirjastoissa torstaina, paljon ohjelmaa Potter-faneille:
Käpylän kirjastossa klo 13-20. Lue lisää kirjaston sivuilta.
Kannelmäen kirjastossa klo 14-17. Lue lisää kirjaston sivuilta.
Lauttasaaren kirjastossa klo 14-17. Lue lisää kirjaston sivuilta.
Pukinmäen kirjastossa klo 14-17. Lue lisää kirjaston sivuilta.
Pohjois-Haagan kirjastossa klo 14-18. Lue lisää kirjaston sivuilta.
Etelä-Haagan kirjastossa klo 14-19. Lue lisää kirjaston sivuilta.
Suomenlinnan kirjastossa klo 15-18.  Lue lisää kirjaston sivuilta.
Töölön kirjastossa klo 15-19. Lue lisää kirjaston sivuilta.
Itäkeskuksen kirjastossa klo 15-19. Lue lisää kirjaston sivuilta.
Roihuvuoren kirjastossa klo 15-19. Lue lisää kirjaston sivuilta.
Kontulan kirjastossa klo 15-19. Lue lisää kirjaston sivuilta.
Vallilan kirjastossa klo 16-19. Lue lisää kirjaston sivuilta.
Oulunkylän kirjastossa klo 16-19. Lue lisää kirjaston sivuilta.
Jakomäen kirjastossa klo 16-19. Lue lisää kirjaston sivuilta.
Maunula-talossa klo 16-20. Lue lisää kirjaston sivuilta.
Vuosaaren kirjastossa klo 17.30-19.30. Lue lisää kirjaston sivuilta.
Malmin kirjastossa klo 17.30-19.30. Lue lisää kirjaston sivuilta.
Puistolan kirjastossa klo 17.30-19.30. Lue lisää kirjaston sivuilta.

Kallion kirjaston avajaisjuhlia vietetään torstaina klo 12-15. Remontista valmistuneessa kirjastossa on erityisen hieno lastenosasto ja uusi Onni-pojan talo, jonka juhlallisia avajaisia vietetään klo 13. Lue lisää Kallion kirjaston sivuilta.

Mielikuvitusystävät -näyttely. Johanna Witickin näyttely kaiken maailman mielikuvitusystävistä Herttoniemen kirjastossa 1.2.-28.2.2018 kirjaston aukioloaikoina. Lue lisää Herttoniemen kirjaston sivuilta.

Kultukutri ja kolme karhua -nukketeatteriesitys Sampossa tortaina klo 10. Liput 12 €, alle 1-vuotiaat maksutta. Lue lisää Nukketeatteri Sampon sivuilta.

Taaperoiden piipahduspajat Nykytaiteenmuseo Kiasmassa alkavat ja jatkuvat torstaisin, perjantaisin ja lauantaisin klo 10-13 aina 10.2.2018 asti. Piipahduspaja on suunnattu 1-4-vuotiaille ja heidän mukanaan tuleville aikuisille. Pajoihin pääsee osallistumaan museon sisäänpääsymaksulla ja mukaan voi hypätä oman aikataulun mukaan. Lue lisää Kiasman sivuilta.

Perhepalloilun kevätkausi jatkuu Pallomyllyn sisähallissa Myllypuron liikuntapuistossa. Perhepalloilussa kaikki alle 9-vuotiaat liikkuvat oman aikuisen seurassa pehmeälle tekonurmelle. Vapaata pelailua, temppuilua, juoksemista tai vaikka kävelemään opettelua. Perhepalloilu torstaisin klo 16-17, aikuisilta Pallomyllyn kertamaksun (3,50 €), lapsille vapaa pääsy.

Sibafest 2018 Musiikkitalossa 26.1.-3.2.2018. Katso festivaalin ohjelma tapahtuman omilta sivuilta. Mukana myös paljon maksutonta pop-up -ohjelmaa!

Lumoava Taikametsä Korjaamon pihalla 4.2.2018 asti. Vapaa pääsy. Lue lisää Korjaamon sivuilta.

VAUVOILLE ja vanhemmille Espoossa: Vaunutreffit KAMUssa klo 12. Lue lisää mahtavasta vauvojen ja vanhempien yhteisestä museovierailusta täältä. Vapaa pääsy.


PERJANTAI 2.2.2018

Satutuokio Roihuvuoren kirjastossa klo 9.45.

Sibafest 2018 Musiikkitalossa 26.1.-3.2.2018. Katso festivaalin ohjelma tapahtuman omilta sivuilta. Mukana myös paljon maksutonta pop-up -ohjelmaa!

Naperokino Annantalossa perjantaisin klo 10-12. Viikon aiheena kaupunki ja yhteiskunta. Lue lisää Naperokinosta Annantalon sivuilta.

Kultukutri ja kolme karhua -nukketeatteriesitys Sampossa perjantaina klo 10. Liput 12 €, alle 1-vuotiaat maksutta. Lue lisää Nukketeatteri Sampon sivuilta.

Taaperoiden piipahduspajat Nykytaiteenmuseo Kiasmassa alkavat ja jatkuvat torstaisin, perjantaisin ja lauantaisin klo 10-13 aina 10.2.2018 asti. Piipahduspaja on suunnattu 1-4-vuotiaille ja heidän mukanaan tuleville aikuisille. Pajoihin pääsee osallistumaan museon sisäänpääsymaksulla ja mukaan voi hypätä oman aikataulun mukaan. Lue lisää Kiasman sivuilta

Lumoava Taikametsä Korjaamon pihalla 4.2.2018 asti. Vapaa pääsy. Lue lisää Korjaamon sivuilta.

VINKKI: Fallkullan kotieläintila on auki yleisölle myös talvikaudella: keskiviikosta perjantaihin klo 10-18
sekä sunnuntaisin klo 10-15. Vapaa pääsy. Lue lisää Helsingin kaupungin nuorisotoimen sivuilta.

VINKKI Vantaalle: Vantaalla Tikkurilan kirjastossa Lauletaan yhdessä lasten kanssa -tapahtuma perjantaina klo 10. Mukaan voi ottaa myös oman soittimen tai lainata kirjastosta. Lue lisää hauskasta yhteislauluhetkestä kirjaston sivuilta.


LAUANTAI 3.2.2018

Tapahtumat:

Satutuokio Munkkiniemen kirjastossa klo 11.

Taaperoiden piipahduspajat Nykytaiteenmuseo Kiasmassa alkavat ja jatkuvat torstaisin, perjantaisin ja lauantaisin klo 10-13 aina 10.2.2018 asti. Piipahduspaja on suunnattu 1-4-vuotiaille ja heidän mukanaan tuleville aikuisille. Pajoihin pääsee osallistumaan museon sisäänpääsymaksulla ja mukaan voi hypätä oman aikataulun mukaan. Lue lisää Kiasman sivuilta.

Luonnontietellisen museon tapahtumapäivässä tutkitaan eläinten jälkiä ja jätöksiä sekä sulkia ja höyheniä lauantaina klo 10.30-15.30. Työpaja sisältyy pääsylipun hintaan ja pajaan voi mennä oman aikataulun mukaan. Lisätietoja Luonnontietellisen museon sivuilta. Museoon sisäänpääsymaksu yli 7-vuotiailta , Museokortti käy.

AEIOU-teatterin lastenesitys Kehoko nähdään Malmitalossa klo 13 ja klo 15. Moniaistinen taideteos kertoo kehon toiminnoista ja se sopii taaperoista alakouluikäisiin. Liput 6 €. Lue lisää Malmitalon sivuilta

DanceAbility-tanssitunti Annantalossa klo 14. Sopii kaikille 3-12-vuotiaille oman aikuisen seurassa, vammaan tai vammattomuuteen katsomatta. Lue lisää DanceAbility-tunneista Annantalon sivuilta. Vapaa pääsy.

Malmitalon Kino Helioksessa nähdään uutuuselokuva Supermarsu lauantaina klo 14. Elokuva on sallittu kaikenikäisille. Liput 6 €. Lue lisää Malmitalon sivuilta

Närpiäiset-musiikkinäytelmän ensiesitys Musiikkiteatteri Kapsäkissa lauantaina klo 14. Liput 13,50 €/22,50 €. Lisätietoja Kapsäkin sivuilta.

Siiran Sirkusmatka -nukketeatteriesitys vierailee nukketeatteri Sampossa lauantaina klo 15 (ja klo 17, esitys venäjäksi). Liput 12 €. Lue lisää Sampon sivuilta.

Sibafest 2018 Musiikkitalossa 26.1.-3.2.2018. Katso festivaalin ohjelma tapahtuman omilta sivuilta. Mukana myös paljon maksutonta pop-up -ohjelmaa!

Mainos

Lumoava Taikametsä Korjaamon pihalla 4.2.2018 asti. Lauantaina 27.1.2018 lisäksi osallistava performanssi sekä kasvomaalausta. Vapaa pääsy. Lue lisää Korjaamon sivuilta.

VINKKI ESPOOSEEN: Talviluonnonpäivä Suomen luontokeskus Haltiassa Nuuksiossa lauantaina klo 10-15. Paljon mahtavaa ohjelmaa koko perheelle. Lisätietoja tapahtuman fb-sivulta sekä Luontokeskuksen omilta sivuilta. X


SUNNUNTAI 4.2.2018

Tapahtumat:

Liikuntahulinat Myllypuron Liikuntamyllyssä sunnuntaina klo 9-10.45. Yhteinen liikuntaharrastus koko perheelle, jossa tekemistä aivan pienimmillekin. Liikuntahulinat jatkuvat Myllypurossa sunnuntaisin 25.3.2018 asti (ei 18.2.2018). Lapsille vapaa pääsy, aikuiset 3,50 €. Lisätietoja Helsinki liikkuu-sivulla.

Päiväkoti Arabian vanhempainyhdistyksen järjestämä Talvirieha leikkipuisto Arabiassa sunnuntaina klo 10-13. Lue lisää päivän ohjelmasta tapahtuman fb-sivulta

Muumipeikon talvirieha Maunulan majalla sunnuntaina klo 10-14. Ulkoilutapahtumassa ohjelmaa koko perheelle. Lue lisää  tapahtumasta Helsingin ladun sivuilta.

Cinema Vuotalossa voi nähdä uutuuselokuvan Supermarsu klo 11 alkaen. Liput 9 €. Lue lisää Vuotalon sivuilta.

Pakilan ala-asteen perinteinen kirppistapahtuma ja muuta ohjelmaa Pakilan ala-asteen koululla klo 11-14. Lue lisää tapahtuman fb-sivulta.

Annantalon sunnuntaitreffeillä koko perheen Hämärän juhlat – varjoteatterityöpaja klo 13. Lue lisää työpajasta ja ilmoittaudu mukaan Annantalon sivuilla

Perhepäivä ¡Alegría! on lasten ja nuorten VIII Flamencobiennaali Malmitalossa sunnuntaina klo 13-15. Flamencopitoista ohjelmaa koko perheelle. Vapaa pääsy. Lue lisää Malmitalon sivuilta.
Lisäksi Malmitalossa nähdään ¡Alegría! -esitys klo 15. Esityksen liput maksavat 5 €/10 €. Lue lisää Malmitalon sivuilta

Sampon Sunnuntait! JOKERI POKERI BOX! 40-v Juhlakiertue Nukketeatteri Sampossa sunnuntaina klo 15. Liput 12 €. Lue lisää Sampon sivuilta.

På svenska: Barnsöndagar på Kino Engel. Lastenelokuvanäytöksiä Kino Engelissä ruotsiksi. Lue lisää tapahtuman fb-sivuilta.Maksullinen. 

Lumoava Taikametsä Korjaamon pihalla 4.2.2018 asti. Vapaa pääsy. Lue lisää Korjaamon sivuilta.

VINKKI Vantaalle: Orffitin Hei-hei-helmikuu -konsertti koko perheelle Vernissasalissa klo 11. Liput 5 €/7 €. Lue lisää Vernissan sivuilta.

VINKKI Vantaalle: Koko perheen talvinen MegaMyräkkä 2018 -tapahtuma klo 9.30-14 Korsossa Lumo-keskuksessa ja sen pihalla. Ohjelmassa muun muassa hiihtokilpailut, WimmaRalli, Prinsessaunelmia, temppurata, paloauto… Lue lisää Lions Club Korson sivuilta.

VINKKI Espooseen: Mäyrän metsän satuhetki Villa Elfvikin sunnuntaina klo 11. Lisätietoja Villa Elfvikin sivuilta.


Muista myös nämä:

Sibafest 2018 Musiikkitalossa 26.1.-3.2.2018. Katso festivaalin ohjelma tapahtuman omilta sivuilta. Mukana myös paljon maksutonta pop-up -ohjelmaa!

Muumipeikko ja taikurin hattu -baletti Oopperatalossa 23.1.-2.2.2018. Liput 29 €-48 €. Lue lisää Kansallisbaletin sivuilta.

Vinkki: Hakaniemen kauppahalli aukeaa uusissa väistötiloissa Hakaniementorilla maanantaina 22.1.2018 klo 8. Mainio paikka vierailla lasten kanssa ihmettelemässä hallin hälinää ja tunnelmaa.

Luistemaan Helsingin lukuisille luistelukentille! Lue lisää kenttien sijainnista, pääsymaksuista ja aukioloajoista Helsingin kaupungin sivuilta. Myös Jääpuisto Rautatientorilla on avoinna päivittäin. Ajankohtaiset tiedot luistelukenttien kunnosta löydät sivulta www.ulkoliikunta.fi.

Taaperoiden piipahduspajat Nykytaiteenmuseo Kiasmassa alkavat ja jatkuvat torstaisin, perjantaisin ja lauantaisin klo 10-13 aina 10.2.2018 asti. Pajat on suunnattu 1-4-vuotiaille ja heidän mukanaan tuleville aikuisille. Pajoihin pääsee osallistumaan museon sisäänpääsymaksulla ja mukaan voi hypätä oman aikataulun mukaan. Lue lisää Kiasman sivuilta.

Mielikuvitusystävät -näyttely. Johanna Witickin näyttely kaiken maailman mielikuvitusystävistä Herttoniemen kirjastossa 1.2.-28.2.2018 kirjaston aukioloaikoina. Lue lisää Herttoniemen kirjaston sivuilta.

Kirjasto 10:ssä aukeaa neljäs lasten oma taidenäyttely 22.1.2018. Kymmenvuotiaan Inkan Universe-näyttelyn avajaisia vietetään 22.1.2018 klo 16.30 alkaen lastenosaston näyttelytilassa. Inkan taidetta pääsee ihailemaan kirjaston aukioloaikoina aina 11.2.2018 asti. Lasten oma taidenäyttelytoiminta on lajissaan tiettävästi ainutlaatuinen konsepti Suomessa ja näyttelyn voi pitää kuka lapsi vain. Lisätietoja tapahtumasta ja Kirjasto 10:n näyttelytoiminnasta.

Kirjasto 10:ssä on esillä Susi lasten silmin -näyttely, joka kokoaa Luonto-Liiton valtakunnallisen susipiirustuskilpailun tuotoksia. Kilpailun palkintojenjako ja näyttelyn avajaisia vietettään 24.1.2018 klo 18. Eri tekniikoilla toteutettuja susitöitä pääsee katsomaan Kirjasto 10:n aukioloaikoina aina 3.2.2018 asti. Lisätietoja näyttelystä kirjaston sivuilla.

Tuula Peren lastenkirjojen kuvitusnäyttely Malmitalossa 15.1.-28.2.2018. Näyttelyn yhteydessä järjestetään satutunteja ja muuta ohjelmaa lapsille. Lue lisää näyttelystä Malmitalon sivuilta.

Ennen näkymättömiä eläimiä -näyttely 11.1.2018 alkaen Pohjoismaisessa kirjastossa Kaisaniemenkadulla. Näyttely pohjautuu Ulf Starkin ja Linda Bondestamin samannimiseen kuvakirjaan, joka palkittiin Pohjoismaiden neuvoston lasten- ja nuortenkirjallisuuspalkinnolla vuonna 2017. Näyttely on esillä 28.3.2018 asti Pohjoismaisen kirjaston aukioloaikoina. Lue lisää kirjaston sivuilta.

Espoo: Tutustu tunneleihin on valokuvanäyttely Länsimetron rakennusvaiheisiin. Sopii ehdottoman hyvin koneista, traktoreista ja muista teknisistä vempaimista kiinnostuneille pienille tutkijoille.Näyttely on esillä 23.1.-4.2.2018 Espoon kulttuurikeskuksen näyttelytilassa talon aukioloaikoina. Espoon Kulttuurikeskus sijaitsee Tapiolassa aivan metroaseman läheisyydessä.

Espoo: Suomen suurin pienoisrautatie kauppakeskus Sellossa joulu-tammikuussa. Tarkat aukioloajat Alppirautatieharrastajien sivuilla.


Pienten Helsingin kevään 2018 uusi tapahtumien lista on ilmestynyt ja päivittyy koko ajan.

Katko mitä Helsingissä tapahtuu kevään aikana!

Tapahtumia pienille Helsingin kattojen alla keväällä 2018

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

3 ajatuksia aiheesta “Minne tällä viikolla? 29.1.-4.2.2018”

Real Cookie Bannerin evästelisäosa Wordpressiin