Pienten Suomi: Seikkailu alkaa!

Kokemusasiantuntijat ovat puhuneet ja ensimmäiset, yli sata reissuvinkkiä ympäri Suomen on nyt julkaistu. Lisää reissuvinkkejä mahtuu mukaan vielä paljon, joten vinkkaa oma suosikkisi osaksi yhteisöllistä Pienten Suomi -matkailuvinkkien kokoelmaa. Pienten Suomi vie seikkailulle ympäri Suomen!
Julkaistu 16.6.2020

Mikä oikein on Pienten Suomi?

Pienten Suomi on Pienten Helsingin pikkusisko. Sivuston ideana on tarjota vinkkejä ja ideoita perheille kesälomareissuihin, mökkimatkoille tai päiväretkille lasten kanssa. Pääpaino palvelussa on juuri lapsinäkökulma: mitä kivaa, mielenkiintoista, hauskaa tai uutta kannattaisi kokea ja mitä sinä suosittelisit muille lasten kanssa reissaaville. Pienten Suomea rakennetaan yhteisöllisesti toisia auttaen.  Vinkkilomakkeen web-versio löytyy tämän linkin kautta.

Pienten Suomi haluaa Pienten Helsingin lailla tehdä perheiden arjesta ja lomista ihan vähän helpompaa ja rohkaista seikkailemaan uusissa paikoissa. Kultaisena ajatusviivana on Pienten Helsingin tausta-ajatuksen: kaikki helposti yhdestä paikasta, kokemusasiantuntijoiden suosittelemina ja uudet seikkailut: lapsille elämys on usein hieno satamanosturi, kiva luontoretki tai mahtava karuselli uudessa leikkipaikassa. Toiveena on myös rohkaista matkailemaan Suomessa. 
Pienten Suomen kohderyhmä ovat lapsiperheet, joissa on alle 10-vuotiaita lapsia.

Suurin kiitos vinkeistä kuuluu lukijoille, lasten kanssa reissaamisen todellisille kokemusasiantuntijoille. Kiitos että olette mukana <3

#pientensuomi
www.pientensuomi.fi


Kartan käyttöohje

Kohteen löytyvät kartasta oman symbolinsa alta. Voit tarkastella kaikkia kohteita tai valita kartan vasemmasta laidasta vain tietyt aihealueet näkyville. Jokaisesta paikasta saat lisätietoa klikkaamalla kartan symbolia: tiedoista ilmenee mm. maksullisuus, kohderyhmä sekä muuta tietoa kohteesta. Kartan saa suurennettua karttakuvan oikean yläkulman symbolista, jolloin myös paikannus (sallittaessa) sekä hakutoiminto ovat käytettävissä. Kartan voi avata myös TÄSTÄ linkistä.

Googlen karttapalvelun mukaan moni uimaranta, leikkipaikka ja esimerkiksi julkinen puisto olisivat ”Tilapäisesti suljettu”. Teksti liittyy Googlen korona-rajoituksiin, eikä siis pidä ainakaan pääosin Suomessa paikkansa. Ethän siis anna tuon tiedon hämätä.

Huom! Tarkastathan aina kohteiden aukioloajat, sinilevätilanteet ja muut ajankohtaiset tiedot organisaation omilta sivuilta, sillä tiedot ovat saatteeneet muuttua. Pienten Helsinki ei vastaa virheellisistä tai vanhentuneista tiedoista, vain vinkkaa ideoita tekemiseen.


Pienten Suomen kaikki vinkit listattuina aihealueittain:

Museoita

Tekemistä

Nähtävyydet ja elämykset

Leikkipaikat

Luontokohteet ja retkipaikat

Hupia / teemapuisto / huvipuisto / muu

Uimapaikkoja ja kylpylöitä

Eläimiä

Yöpymispaikkoja

Palveluita ja kaikenlaista muuta


VINKKEJÄ HELSINKIIN:
Helsingin paikat -juttu listaa lapsimyönteisiä paikkoja pääkaupungissa


Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.