Pienten Suomi: Reissuvinkit kartalla 2022

Julkaistui keväällä 2021, päivitetty 23.6.2022

Etsitkö matkuiluvinkkejä Suomeen lasten kanssa? Pienten Suomi on tehty juuri tätä varten ja nyt vinkkejä voi selata myös kartan avulla ja näin löytää helposti uusia vierailukohteita matkan varrelta. Lapsiperheille suunnattuja reissuvinkkejä on kasassa jo lähes 700!

Mutta mikä oikein on Pienten Suomi? Voit lukea lisää sivuston tausta-ajatuksesta täältä.


Pienten Suomen kartan käyttöohje

Kohteen löytyvät kartasta oman symbolinsa alta. Voit tarkastella kaikkia kohteita tai valita kartan vasemmasta laidasta vain tietyt aihealueet näkyville. Jokaisesta paikasta saat lisätietoa klikkaamalla kartan symbolia: tiedoista ilmenee mm. maksullisuus, kohderyhmä sekä muuta tietoa kohteesta. Kartan saa suurennettua karttakuvan oikean yläkulman symbolista, jolloin myös paikannus (sallittaessa) sekä hakutoiminto ovat käytettävissä. Vinkkejä voi hakea myös reitin varrelta syöttämällä karttaan esimerkiksi lähtö ja kohdepaikan. Kartan voi avata myös TÄSTÄ linkistä.

Googlen karttapalvelun mukaan moni uimaranta, leikkipaikka ja esimerkiksi julkinen puisto olisivat ”Tilapäisesti suljettu”. Teksti liittyy Googlen korona-rajoituksiin, eikä siis pidä ainakaan pääosin Suomessa paikkansa. Ethän siis anna tuon tiedon hämätä.

TÄRKEÄÄ!
Pienten Suomen matkakohdesuositukset perustuvat sivun seuraajien sekä muiden lasten kanssa matkustavien vinkkeihin ja vinkkaamiin kohteisiin. Saadut vinkit käydään aika yksitellen läpi, mutta valitettavasti läheskään kaikista paikoista sivuston taustatiimillä ei ole omakohtaista kokemusta. Myös muutokset palveluissa ja esimerkiksi aukioloajoissa ovat mahdollisia, joten tarkastathan kohteen tiedot sen omilta sivuilta AINA ennen vierailua. Pienten Suomi ei vastaa virheellisistä tai vanhentuneista tiedoista, vinkkaa vain ideoita tekemiseen.


Uusia reissuvinkkejä pääset ehdottamaan Pienten Suomeen tällä lomakkeella.

Pienten Suomen kaikki vinkit listattuina aihealueittain
(vinkkejä heinäkuussa 2022 on yhteensä 690) :

Museoita

Tekemistä

Nähtävyydet ja elämykset

Leikkipaikat

Luontokohteet ja retkipaikat

Hupia / teemapuisto / huvipuisto / muu

Uimapaikkoja ja kylpylöitä

Eläimiä

Yöpymispaikkoja

Palveluita ja kaikenlaista muuta


#pientensuomi

Seuraa Pienten Suomea!

www.pientensuomi.fi
www.facebook.com/pientensuomi
www.instagram.com/pientensuomi


Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.