Pienten Suomi: Reissuvinkit kartalla

Etsitkö matkuiluvinkkejä Suomeen lasten kanssa? Pienten Suomi on tehty juuri tätä varten ja nyt vinkkejä voi selata myös kartan avulla ja näin löytää helposti uusia vierailukohteita matkan varrelta. Lapsiperheille suunnattuja reissuvinkkejä on kasassa nyt noin 260.

Mutta mikä oikein on Pienten Suomi? Voit lukea lisää sivuston tausta-ajatuksesta täältä.


Uusia reissuvinkkejä pääset ehdottamaan Pienten Suomeen tällä lomakkeella.


Pienten Suomen kartan käyttöohje

Kohteen löytyvät kartasta oman symbolinsa alta. Voit tarkastella kaikkia kohteita tai valita kartan vasemmasta laidasta vain tietyt aihealueet näkyville. Jokaisesta paikasta saat lisätietoa klikkaamalla kartan symbolia: tiedoista ilmenee mm. maksullisuus, kohderyhmä sekä muuta tietoa kohteesta. Kartan saa suurennettua karttakuvan oikean yläkulman symbolista, jolloin myös paikannus (sallittaessa) sekä hakutoiminto ovat käytettävissä. Kartan voi avata myös TÄSTÄ linkistä.

Googlen karttapalvelun mukaan moni uimaranta, leikkipaikka ja esimerkiksi julkinen puisto olisivat ”Tilapäisesti suljettu”. Teksti liittyy Googlen korona-rajoituksiin, eikä siis pidä ainakaan pääosin Suomessa paikkansa. Ethän siis anna tuon tiedon hämätä.

Huom! Tarkastathan aina kohteiden aukioloajat, sinilevätilanteet ja muut ajankohtaiset tiedot organisaation omilta sivuilta, sillä tiedot ovat saatteeneet muuttua. Pienten Helsinki ei vastaa virheellisistä tai vanhentuneista tiedoista, vain vinkkaa ideoita tekemiseen.


Pienten Suomen kaikki vinkit listattuina aihealueittain:

Museoita

Tekemistä

Nähtävyydet ja elämykset

Leikkipaikat

Luontokohteet ja retkipaikat

Hupia / teemapuisto / huvipuisto / muu

Uimapaikkoja ja kylpylöitä

Eläimiä

Yöpymispaikkoja

Palveluita ja kaikenlaista muuta


#pientensuomi
www.pientensuomi.fi


Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.