Pienten Suomi: Reissuvinkit kartalla

Julkaistui keväällä 2021, päivitetty 10.7.2021

Etsitkö matkuiluvinkkejä Suomeen lasten kanssa? Pienten Suomi on tehty juuri tätä varten ja nyt vinkkejä voi selata myös kartan avulla ja näin löytää helposti uusia vierailukohteita matkan varrelta. Lapsiperheille suunnattuja reissuvinkkejä on kasassa huikeat 543!

Mutta mikä oikein on Pienten Suomi? Voit lukea lisää sivuston tausta-ajatuksesta täältä. Pienten Suomen kesän 2021 perhematkailutiedote löytyy täältä.


Pienten Suomen kartan käyttöohje

Kohteen löytyvät kartasta oman symbolinsa alta. Voit tarkastella kaikkia kohteita tai valita kartan vasemmasta laidasta vain tietyt aihealueet näkyville. Jokaisesta paikasta saat lisätietoa klikkaamalla kartan symbolia: tiedoista ilmenee mm. maksullisuus, kohderyhmä sekä muuta tietoa kohteesta. Kartan saa suurennettua karttakuvan oikean yläkulman symbolista, jolloin myös paikannus (sallittaessa) sekä hakutoiminto ovat käytettävissä. Kartan voi avata myös TÄSTÄ linkistä.

Googlen karttapalvelun mukaan moni uimaranta, leikkipaikka ja esimerkiksi julkinen puisto olisivat ”Tilapäisesti suljettu”. Teksti liittyy Googlen korona-rajoituksiin, eikä siis pidä ainakaan pääosin Suomessa paikkansa. Ethän siis anna tuon tiedon hämätä.

TÄRKEÄÄ!
Pienten Suomen matkakohdesuositukset perustuvat sivun seuraajien sekä muiden lasten kanssa matkustavien vinkkeihin ja vinkkaamiin kohteisiin. Saadut vinkit käydään aika yksitellen läpi, mutta valitettavasti läheskään kaikista paikoista sivuston taustatiimillä ei ole omakohtaista kokemusta. Myös muutokset palveluissa ja esimerkiksi aukioloajoissa ovat mahdollisia, joten suosittelemmme tarkastamaan tiedot kohteen omilta sivuilta aina ennen vierailua. Pienten Suomi ei vastaa virheellisistä tai vanhentuneista tiedoista, vinkkaa vain ideoita tekemiseen.


Uusia reissuvinkkejä pääset ehdottamaan Pienten Suomeen tällä lomakkeella.

Pienten Suomen kaikki vinkit listattuina aihealueittain (10.7.2021 yhteensä 543 vinkkiä):

Museoita

Tekemistä

Nähtävyydet ja elämykset

Leikkipaikat

Luontokohteet ja retkipaikat

Hupia / teemapuisto / huvipuisto / muu

Uimapaikkoja ja kylpylöitä

Eläimiä

Yöpymispaikkoja

Palveluita ja kaikenlaista muuta


#pientensuomi
www.pientensuomi.fi


Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.