Mainos

Pienten Suomi – yli 700 lapsiystävällistä matkailukohdetta Suomessa!

Mitä tehdä ja minne mennä lasten kanssa lomalla? Missä kannattaa poiketa reissatessa Suomessa? Mistä löytyvät Suomen parhaat leikkipuistot ja hienoimmat uimarannat? Entä kotieläinpihat, helposti saavutettavat luontokohteet tai unohtumattomat elämykset? Mitä muut perheen suosittelevat näkemään ja kokemaan Suomessa? Näihin kaikkiin kysymyksiin löydät vastauksen Pienten Suomesta!

Jutun kansikuva Kotkasta Sapokan meripuistosta.


Pienten Suomi on lapsiperheille suunnattu matkailusivusto, joka tarjoaa vinkkejä lasten kanssa Suomessa reissaaville. Pienten Suomi eroaa perinteisistä matkailusivustoista, sillä jokainen sivulle päätynyt matkavinkki on jonkun toisen lasten kanssa matkustavan suosittelema. Sivustolle on kerätty vuosien 2020-2023 aikana huikeat yli 700 reissuvinkkiä ympäri Suomen ja vain lapsille sopivat kohteet ja vinkit ovat päätyneet karttapalveluun. Yhteiskehitetyn palvelun ansiosta mukana on paljon ainutlaatuisia kohteita ja elämyksiä, joista kuulee vain toisten matkailijoiden kautta. Suurin kiitos palvelun kehityksestä kuuluu siis sadoille vinkin antaneille!
Päivitys 2024: Sivuston kehitystyö on kesken ja toivottavasti pian julkaistaan uusi, entistäkin parempi Pienten Suomen karttapalvelu ja samalla kartalle päivittävät myös uusimmat vinkatut kohteet. Malta siis hetki!

Pienten Suomen matkavinkkejä pääsee selaamaan kartalta, jonka avulla matkareitin suunnittelu on helppoa. Kartan paikannuksen ollessa päällä pystyy näkemään, mitä paikkoja muut ovat suositelleet lähiseudulta. Matkan ei tarvitse olla pitkä, sillä hienoja kohteita voi löytyä myös lähes naapurista. Pienten Suomi suosittelee myös päiväretkien tekemistä!

Vuonna 2024 Pienten Suomen kartalta löytyy ainakin:

95 lapsiystävällistä museokohdetta
57 kivaa tekemistä
95 elämystä ja nähtävyyttä lasten makuun
93 mahtavaa leikkipaikkaa
70 unohtumatonta luontokohdetta ja retkipaikkaa
38 hauskaa huvittelukohdetta
107 hellepäivien uimapaikkavinkkiä sekä kylpyläkohdetta
73 kotieläintilaa tai muuta eläinkohdetta
25 yöpymispaikkavinkkiä
62 lapsimyönteistä palvelua

Eli huikeat 715 syytä matkailla Suomessa lasten kanssa!

Sapokan meripuisto Kotkassa.

Mikä oikein on Pienten Suomi? Pienten Suomi on kesällä 2020 julkaistu perhematkailusivusto ja suositun tapahtumasivusto Pienten Helsingin pikkusisko. Lisää Pienten Suomen taustoista voi lukea täältä. Pienten Helsinki ja Pienten Suomi ovat yhden äidin pääosin omakustanteinen projekti tarjota helppoja tekemis- ja matkailuvinkkejä muille perheille ja madaltaa kynnystä seikkailla lasten kanssa.

Viidensadan matkavinkin tavoite täyttyi vuonna 2021, kesällä 2023 vinkkejä on jo yli 700 ja kesän 2024 aikana sivustolla on tulossa hiukean hieno uudistus! Vinkkaa kohde muidenkin perheiden iloksi, jos löysitte jotain erityisen kivaa lomareissulla!

Mainos

Lisätiedot:

Pienten Suomen mediakortti

Pienten Suomi
www.pientensuomi.fi
www.facebook.com/pientensuomi
www.instagram.com/pientensuomi

mari@pientehelsinki.fi
Y-tunnus: 2946272-7


Vääksyn riviera eli Kalmarin uimaranta Asikkalassa
on yksi Pienten Suomen reissukohteista.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Real Cookie Bannerin evästelisäosa Wordpressiin