Mainos

Pienten Suomi: Vinkkaa kohde reissukartalle!

Pienten Suomi vie seikkailulle mielenkiintoisiin paikkoihin lasten kanssa. Yhteisöllinen karttapalvelu kerää parhaat vinkit Suomi-matkailuun perheille. Vinkkaa kiva leikkipuisto, upea uimaranta tai muuten vain näkemisen arvoinen paikka lapsi-näkökulmasta, niin autat muita perheitä suunnittelmaan reissua ympäri Suomen.

Mutta mikä oikein on Pienten Suomi?

Pienten Suomi on kuusivuotiaan Pienten Helsingin pikkusisko. Sivuston ideana on tarjota vinkkejä ja ideoita perheille kesälomareissuihin, mökkimatkoille tai päiväretkille lasten kanssa. Pääpaino palvelussa on juuri lapsinäkökulma: mitä kivaa, mielenkiintoista, hauskaa tai uutta kannattaisi kokea ja mitä sinä suosittelisit muille lasten kanssa reissaaville. Koska Pienten Helsingin taustatiimi ei valitettavasti tunne läheskään kaikkia Suomen helmiä, kaivataan kipeästi teidän apuanne: vinkkaa siis teidän perheen tai kaveriporkun suosikit Suomen salaisuuksista ja pelasta näin jonkun toisen perheen lomareissu!

Pienten Suomea rakennetaan yhteisöllisesti toisia auttaen ja nyt kaivataan teiltä arvon kokemusasiantuntijat apua. Vinkit kootaan karttaan aihealueittain ja sinun tehtäväsi on helppo: kirjoita vain vinkkisi VINKKI-LOMAKKEESEEN (alla) ja paina lähetä. Vinkkaaminen on nopeaa ja vaivatonta eikä vinkkaajan nimeä kysytä. Tehdään yhdessä Pienten Suomi-kartasta värikäs seikkailujen täyttämä matka halki Suomen!
Vinkkilomakkeen web-versio löytyy tämän linkin kautta.

Mainos

Vinkki voi olla melkein mitä vain: tekemistä, kokemista, luontokohde, hupia, uimapaikka-idea, hieno leikkipaikka, lapsimyönteinen palvelu tai mitä vain voisit kuvitella lapsiperheiden arvostavan. Kaikki vinkit käydään läpi ja lisätään palveluun arvioinnin jälkeen.

Pienten Suomi haluaa Pienten Helsingin lailla tehdä perheiden arjesta ja lomista ihan vähän helpompaa ja rohkaista seikkailemaan uusissa paikoissa. Kultaisena ajatusviivana on Pienten Helsingin tausta-ajatuksen: kaikki helposti yhdestä paikasta, kokemusasiantuntijoiden suosittelemina ja uudet seikkailut: lapsille elämys on usein hieno satamanosturi, kiva luontoretki tai mahtava karuselli uudessa leikkipaikassa. Toiveena on myös rohkaista matkailemaan Suomessa lasten kanssa. 
Pienten Suomen kohderyhmä ovat lapsiperheet, joissa on alle 15-vuotiaita lapsia.

Kesä 2020 oli Pienten Suomen pilottivaihe ja osoitti, että reissuvinkeille oli kysyntää. Pienten Suomen kehitystyö ja rahoituksen haku jatkuu myös vuonna 2022.  

Mainos

Pienten Suomen vinkkikartan ja suositellut kohteet löydät osoitteesta
www.pientensuomi.fi

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Real Cookie Bannerin evästelisäosa Wordpressiin