Yhteistyö

Yhteistyö Pienten Helsingin kanssa

Haluatko tehdä Pienten Helsingin kanssa yhteistyötä tai mainostaa perheille suunnattua tapahtumaa tai palvelua? Ota yhteyttä niin jutellaan lisää!

Järjestätkö lapsille ja perheille suunnatun tapahtuman tai muu palvelu, jolle haluat lisää näkyvyyttä? Pienten Helsinki toivoo, että mainokset ja yhteistyöt sopivat sivun aihepiireihin, sillä vain näin ne ovat aidosti lukijoidemme mielestä kiinnostavia, tämä on myös mainostajan etu. Sivulla on myös mahdollista ajaa display-bannereita samoin ehdoin. Voit myös tilata Pienten Helsingin aihepiireihin liittyvää sisältöä sivullesi.

Pienten Helsingin suosituin, viikottain ilmestyvä Minne tällä viikolla -artikkeli etsii sponsoreita! Lue lisää täältä.

Pienten Helsingin perustaja, yhteyshenkilö:
Mari Nieminen
mari@pientenhelsinki.fi
Y-tunnus: 2946272-7

Taustaa

Pienten Helsinki on vuonna 2017 perustettu, lapsiperheille suunnattu meno- ja tapahtumavinkkisivusto, joka kokoaa yhteen Helsingin ja pääkaupunkiseudun lapsiystävälliset menovinkit ja tapahtumatiedot sekä vinkkaa hyväksi havaittuja paikkoja ja tekemistä alle koulikäisten lasten kanssa.
Sivun perustajan filosofiana on ollut madaltaa kynnystä tehdä asioita pienten lasten kanssa, edistää lapsimyönteistä kulttuuria ja jakaa lasten kanssa seikkaillessa havaitut toimivat paikat, hyvät palvelut ja ajankohtaiset tapahtumat Helsingissä.

Pienten Helsinki julkaisee viikoittain koosteen viikon tulevista lapsimyönteisistä tapahtumista pääkaupunkiseudulla. Sivulta voi löytää myös artikkeita ja juttusarjoja esimerkiksi museoista, päiväretkikohteista Helsingissä ja pääkapunkiseudulla ja muita perheiden tekemiseen liittyviä juttuja omien kokemusten pohjalta. Sivuston kohderyhmää ovat perheet, joissa on alle kouluikäisiä lapsia. Pienten Helsinki myös nostaa esille lapsiperheiden, varsinkin alle kouluikäisten lapsen perheiden ajankohtaisia asioita ja pyrkii omalla toiminnallaan vaikuttamaan, madaltamaan kynnystä sekä rohkaisemaan perheitä liikkumaan pienten kanssa kaupungilla ja tapahtumissa.

Pienten Helsingillä on aktiivinen Facebook-sivu, jota kirjoitushetkellä seuraa noin 5000 henkilöä. Pienten Helsingin löytää myös Instagramista ja Twitteristä.

Pienten Helsingin filosofia

Pienten Helsinki haluaa rohkaista perheitä seikkailemaan Helsingissä ja kokemaan uusia asioita myös tapahtumien ulkopuolella.
Se on aina ollut ilmainen palvelu ja sivun ylläpitokustannukset on maksettu sivuston perustajan toimesta. Joulukuussa 2018 Pienten Helsingin etusivulla nähtiin ensimmäinen maksettu mainosbanneri, jolla varmistettiin palvelun jatkuvuus kuukausiksi.
Pienten Helsingin yhteistyökumppaneita ovat olleet esimerkiksi Helsingin kaupunki ja Mannerheimin Lastensuojeluliitto.

Pienten Helsingin kantavana voimana on ollut vertaistuki ja suositusten perustuminen omakohtaiseen kokemukseen. Myös vuoropuhelu muiden lapsiperheiden kanssa eri kanavilla on ollut tärkeässä roolissa sivun suosiossa ja sisällön luomisessa.

Sivun suosio

Kesän 2017 ja kevään 2019 välillä Pienten Helsinki on julkaissut yli 270 artikkelia. Vuonna 2018 Pienten Helsingin sivustolla vieraili yli 135 000 kävijää, aktiivisia sessioita sivusto keräsi yhteensä 223 700. Pienten Helsinki tavoittaa suuren osan pääkaupunkiseudun lapsiperheistä. Sivusto luetuin artikkelisarja on viikoittain ilmestyä ”Minne tällä viikolla?” -viikkokatsaus.
Sivulla vierailee kuukaudessa keskimäärin 17 000 – 25 000 kävijää, juhlapyhinä kävijämäärät moninkertaistuvat.

Pienten Helsingin projektit

Kesällä 2018 Pienten Helsinki julkaisi Puistopiilo -seikkailun. Leikkimielisen suunnistuspelin tavoitteena oli aktivoida perheitä tutustumaan Helsingin kaupungin eri leikkipuistoihin sekä muihin lapsimyönteisiin kohteisiin. Puistopiilo-seikkailun yhteistyökumppaneita olivat Helsingin kaupungin
lisäksi mm. Korkeasaari, Designmuseo & Arkkitehtuurimuseo, Torikorttelit sekä Lastenkulttuurikeskus Pikku-Aurora Espoossa. Historian ensimmäisen Puistopiilon ilmeen suunnitteli visuaalinen suunnittelija Lotta Maija Paananen. Puistopiilosta kirjoitettiin mm. Helsingin Sanomissa sekä taiwanilaisessa lifestylejulkaisussa.

Puistopiiloja etsittiin aktiivisesti kesäkuusta elokuulle ympäri Helsinkiä tuhansia kertoja. Myös vapaaehtoiset vanhemmat ylläpitivät Puistopiiloja ympäri Helsinkiä. Puistopiiloja oli kesällä 2018 kaiken kaikkiaan 29 piiloa Helsingissä ja Espoossa, elokuussa projekti sai jatkoaikaa yleisön toiveesta.

Pienten Helsingin Mari kirjoittanut myös useita artikkeleita Helsingin kaupungin MyHelsinki.fi- matkailuportaaliin Helsinki Marketingin tilauksesta. Keväällä 2019 Pienten Helsinki lähti ohjaamaan perhematkailuun liittyvää opinnäytetyötä, jossa tarkoituksena on luoda uudenlainen matkailukonsepti lapsiperheille. Pienten Helsinki myös edustaa helsinkiläisiä lapsiperheitä vuoden 2019 Helsinki-päivän raadissa.

Pienten Helsingin tulevaisuus

Pienten Helsinki on ollut tekijänsä kotivuosien projekti, jota on kirjoitettu lastenhoidon ohelle öisin ja päiväuniaikoina. Sivu sai alkunsa omasta ja tuttavien tarpeesta ja on kasvanut yllättävän suosituksi kahden vuoden aikana.
Sivun tulevaisuus on avoinna kotivuosien jäädessä taakse syksyllä 2019. Pienten Helsinki näkee palvelulle selkeän tarpeen. Vastaavaa, riippumatonta sisältöä on tarjolla yllättävän vähän.

Pienten Helsinki on yhden äidin ja perheen projekti hauskemman ja lapsimyönteisemmän Helsingin puolesta. Pienten Helsingin taustatiimi tuntee Helsingin salaisuudet, kadut ja näkemisen arvoiset paikat.