Mainos

Minne tällä viikolla? 23.4.-29.4.2018

Seikkailulle!

Päivitetty 27.4.2018

Mitä lapsille sopivaa tekemistä löytyy Helsingistä? Minne mennä pienten lasten kanssa viikonloppuna? Entä mitä keksiä sateisena päivänä? Pienten Helsingin viikoittainen sarja etsii menovinkkejä ja vinkkaa lapsiystävällisiä paikkoja Helsingissä ja lähiseudulla. Kohderyhmänä sivustolla ovat alle kouluikäiset lapset ja lapsiperheet.

Pienten Helsingin Minne tällä viikolla -jutut ilmestyvät viimeistään maanantaisin ja vinkkaavat mitä kaikkea kaupungissa tapahtuu lapsiperheille. Vuoden 2018 seitsemästoista Minne tällä viikolla -juttu vie seikailulle ja vinkkaa viikon tapahtumien lisäksi seikkailupaikkoja Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla.

Uutta Pienten Helsingissä: Vappu! Minne mennä ja mitä tehdä vappuna perheen kanssa Helsingissä ja lähiseudulla? Pienten Helsingin vappuvinkit suomeksi ja englanniksi on nyt julkaistu.

Haluaisitko tehdä Pienten Helsingin kanssa (kaupallista) yhteistyötä tai onko sinulle joku projekti tai työ, jossa voisin olla avuksi? Kaikki ideat otan ilolla vastaan. Ota rohkeasti yhteyttä (mari@pientenhelsinki.fi) niin jutellaan lisää uusista mahdollisuuksista! Lue ajatuksesta tarkemmin täältä.

TULOSSA pian! Pienten Suomi vie matkalle ympäri Suomen ja vinkkaa kivoja paikkoja pienten kanssa matkailuun. Pysy kuulolla!

TOIVERisuja, ruusuja, kommentteja ja toiveita: kerro mitä mieltä olet Pienten Helsingistä!

Jutun kansikuva: Angry Birds -puisto kutsuu seikkailemaan! Kuva Espoosta, Oittaan ulkoilualueen AB-puistosta Bodomjärven rannalta. 


 Tiistai »Keskiviikko »Torstai »Perjantai »Lauantai »Sunnuntai »

MAANANTAI 23.4.2018

Kirjan ja ruusun päivä 

Kirjastoissa tapahtuu:

Taaperotuokio Maunulan kirjastossa klo 9.30.
Satujoogaa Paloheinen kirjastossa klo 10.15.

Kirjasto 10:ssä nähdään kahdeksas lasten oma taidenäyttely, kun näyttelytilan valtaa päiväkoti Riikan esikoululaisten runot ja vesivärimaalaukset kirjaimista. Näyttelyn nimi on ”Kaikki alkaa aakkosista” ja sitä pääsee ihailemaan kirjaston aukioloaikoina 23.4-6.4.2018. Näyttelyn avajaisia vietetään maanantaina 23.4. klo 16.30.
Lasten oma taidenäyttelytoiminta on lajissaan tiettävästi ainutlaatuinen konsepti Suomessa ja näyttelyn voi pitää kuka lapsi vain. Lisätietoja tapahtumasta ja Kirjasto 10:n näyttelytoiminnasta.

Muut tapahtumat:

MLL:n perhekahvila maanantaisin Itäkadun perhekeskuksen ensimmäisen kerroksen aulatiloiss klo 9.30-11.30. Kaikille lapsiperheille avoimeen perhekahvilaan voi tulla oman aikataulun mukaan leikkimään, viettämään aikaa ja tutustumaan muihin samassa elämäntilanteessa oleviin perheisiin. Lue lisää Itäkadun perhekahvilan fb-sivuilta. Vinkki! Voit myös toivoa ohjelmaa tai esitystä perhekahvilaan. Sopii myös vauvaperheille.
VINKKI: Pienten Helsingin ja Uudenmaan MLL:n yhteistyössä syntynyt päivitetty lista Helsingissä toimivista MLL:n perhekahviloista löytyy nyt Pienten Helsingin sivuilta. Perhekahviloita on lähes jokaisena viikonpäivänä ympäri Helsinkiä!

Taideneuvola 3-6 -vuotiaille Malmitalossa maanantaina klo 10. Viikon aiheena pikkuiset kipsiveistokset. Taideneuvola kokoontuu Malmitalossa neljä kertaa ja toimintaan voi osallistua viikoittain tai vain silloin tällöin, mutta paikalla tulee olla ajoissa. Lue lisää upeasta Taideneuvolatoiminnasta Malmitalon sivuilta.

Nukketeatterimuskari Sampon aulagalleriassa aina maanantaisin klo 10 ja klo 11. Maksullinen (8€/kerta tai 70€/koko kevät). Lue lisää Nukketeatteri Sampon sivuilta.

Viljelytalkoot kutsuvat viljelemään Kanneltaloon maanantaisin klo 17-19.30 ja myöhemmin toukokuussa Antinniityn yhteisöniityn puutarhaan. Talkoot on kaikille avoin viikottainen tapahtuma, jossa puutarhatöitä voi harjoitella myös lapsi oman aikuisen seurassa. Lue lisää Kanneltalon sivuilta.

Vinkki Vantaalle: Tanssin viikot Vantaalla 17.–29.4.2018. Katso Tanssin viikkojen päivän ohjelma täältä.

SeikkailuVINKKI: Metrolla seikkailulle? Tutki Lauttasaaren paikat, etsi keväänmerkkejä, bongaile rantakäärmeitä, moikkaa kettua ja kiipeile merirosvolaivassa. Metrolla länteen -jutun ensimmäinen osa vie Lauttasaareen

TOIVERisuja, ruusuja, kommentteja ja toiveita: kerro mitä mieltä olet Pienten Helsingistä!


TIISTAI 24.4.2018

Kirjastoissa tapahtuu:

Satutuokio Kallion kirjastossa klo 9.30.
Satutuokio Malmin kirjastossa klo 9.30.
Satutuokio Kannelmäen kirjastossa klo 9.30.
Satutuokio Herttoniemen kirjastossa klo 9.45.
Satutuokio Töölön kirjaston kerhohuoneessa klo 10.15.

Also in English! VINKKI Espooseen: MLL:n Kansainvälinen perhekahvila Sellon kirjaston Lastenmaassa tiistaisin klo 10-12. Lue lisää kirjaston sivuilta. Sopii myös vauvaperheille.

Mainos

Muut tapahtumat:

Perhepalloilu Pallomyllyn sisähallissa Myllypuron liikuntapuistossa. Perhepalloilussa kaikki alle 9-vuotiaat liikkuvat oman aikuisen seurassa pehmeälle tekonurmelle. Vapaata pelailua, temppuilua, juoksemista tai vaikka kävelemään opettelua. Perhepalloilu tiistaisin klo 9.30-11.30 sekä klo 16-18. Aamupäivän palloiluun kaikilta vapaa pääsy, iltapäivän palloilu maksaa aikuisille Pallomyllyn kertamaksun (3,50 €). Perhepalloilun viimeinen viikko tänä keväänä! 

Lurpukka ja sininen takki -nukketeatteriesitys Nukketeatteri Sampossa tiistaina klo 10. Liput 12 €. Lisätiedot ja lippuvaraukset Sampon sivuilta. Esitys sopii perheen pienimmille ensimmäiseksi teatterikokemukseksi.

Kevätrieha Paloheinän ala-asteella tiistaina klo 17.30-19.30. Lisätiedot tapahtuman fb-sivulta.

Vinkki VantaalleTaaperotiistai kauppakeskus Jumbossa klo 10-14. Lisätiedot tapahtuman fb-sivulta.

Vinkki Vantaalle: Tanssin viikot Vantaalla 17.–29.4.2018. Katso Tanssin viikkojen päivän ohjelma täältä.

VINKKI: Kauppakeskus Kaaressa järjestetään viikoittain Tiistaitemmellys, jossa muskareita vauvoille ja taaperoille sekä satuhetkiä kaikille pienille. Lue lisää Kaaren sivuilta, muskareihin ennakkoilmoittautuminen.

SeikkailuVINKKI: Retkelle aurinkoisena päivänä lasten kanssa? Lue Pienten Helsingin retkivinkit täältä.


KESKIVIIKKO 25.4.2018

Kirjastoissa tapahtuu:

Satutuokio Kontulan kirjastossa klo 9.30.
Satutuokio Tapanilan kirjastossa klo 9.30.
Satutuokio Arabianrannan kirjastossa klo 9.30.
Satutuokio Lauttasaaren kirjastossa klo 10.
Satutuokio Maunulan kirjastossa klo 10.
Satutuokio Oulunkylän kirjastossa klo 17.

Venäjänkielinen lastenkerho Malmin kirjastossa keskiviikkoisin klo 10-11.30.
Vappuaskartelua kaikanikäisille Tapanilan kirjastossa klo 13-15. Lue lisää kirjaston sivuilta.
Vappuhenkistä askartelua Suomenlinnan kirjastossa keskiviikkona klo 14-16.30. Lisätietoa kirjaston sivuilta.

VAUVOILLE ja vanhemmille: BabyKino Kallion kirjastossa. Elokuviin vauvan kanssa pääsee keskiviikkoisin klo 12 ja klo 14.30. BabyKinon oma ryhmä Facebookista löytyy täältä, ryhmässä esimerkiksi julkaistaan viikon elokuva ja äänestetään tulevasta ohjelmistosta.
VAUVOILLE: Vauvojen lorutuokio Kannelmäen kirjastossa klo 13.30.

Muut tapahtumat:

Teatteri Hevosenkengän Mimmi-lehmä ja Varis -esitys Stoassa keskiviikkona klo 10. Liput 11,50 €. Lisätietoja ja lippujen varaus Stoan sivuilla.

Sateenkaarikala -esitys Nukketeatteri Sampossa keskiviikkona klo 10 ja klo 18. Esitys sopii kaikenikäisille. Liput 12 €. Lue lisää Sampon sivuilta.

VINKKILastentarhamuseo on avoinna aina keskiviikkona klo 12-18.

Vinkki Vantaalle: Pikku Papun orkesteri soittaa ihanaa lastenmusiikkia Länsimäen koulun auditoriossa keskiviikkona klo 9.15 ja klo 10.15. Liput ennakkoon 5 €, ovelta 7 € (käteisellä).Pakolliset lippuvaraukset p. 09 839 29044 tai kulttuuritapahtumat@vantaa. Lue lisää tapahtuman fb-sivulta.

Vinkki Vantaalle: Tanssin viikot Vantaalla 17.–29.4.2018. Katso Tanssin viikkojen päivän ohjelma täältä.

SeikkailuVINKKIHelsingin paikat on lapsimyönteisiä Helsingin helmiä, paljon hiljaista tietoa ja alku Helsingin paikkojen hakemistolle.


TORSTAI 26.4.2018

Kirjastoissa tapahtuu:

Satutuokio Pasilan kirjastossa klo 9.30.
Satutuokio Suutarilan kirjastossa klo 9.30.
Satutuokio Tapulinkaupungin kirjastossa klo 9.30.
Satutuokio Laajasalon kirjastossa klo 9.45.
Satutuokio Jakomäen kirjastossa klo 10.
Iltasatutuokio Kallion kirjastossa klo 18.

VAUVOILLE: Vauvaloruja Puistolan kirjastossa klo 10.

Tanssimalla metsään -työpaja Jakomäen kirjastossa klo 9.30. Työpaja sopii yli 4-vuotiaille. Lue lisää kirjaston sivuilta.

Muksukinon elokuvat valtaavat Myllypuron mediakirjaston ja asukastalo Myllärin salin torstaisin klo 10. Viikon elokuvana nähdään Muumien maailma. Lue lisää Muksukinosta kirjaston sivulta.

Muut tapahtumat:

Sateenkaarikala -esitys Nukketeatteri Sampossa torstaina klo 10. Esitys sopii kaikenikäisille. Liput 12 €. Lue lisää Sampon sivuilta.

Perhepalloilua Pallomyllyn sisähallissa Myllypuron liikuntapuistossa. Perhepalloilussa kaikki alle 9-vuotiaat liikkuvat oman aikuisen seurassa pehmeälle tekonurmelle. Vapaata pelailua, temppuilua, juoksemista tai vaikka kävelemään opettelua. Perhepalloilu torstaisin klo 16-17,aikuisilta Pallomyllyn kertamaksun (3,50 €), lapsille vapaa pääsy. Perhepalloilun viimeinen viikko tänä keväänä! 

MLL Ruoholahti-Jätkäsaaren vappurieha Ruoholahden leikkipuistossa torstaina klo 16-18. Riehassa herkkubuffet, vappupallojen myyntiä, poniratsastusta, disco ja paljon muuta ohjelmaa perheille. Lisätietoja tapahtumasta MLL:n sivuilta.

Vinkki Vantaalle: Helsingin poliisisoittokunta Nallekopla ja lasten omat tanssijaiset Taidetalo Toteemissa torstaina klo 12 ja klo 13. Pakolliset ilmoittautumiset Toteemiin puhelimitse (p. 09 83929044).

Vinkki Vantaalle: Tanssin viikot Vantaalla 17.–29.4.2018. Katso Tanssin viikkojen päivän ohjelma täältä.

SeikkailuVINKKI: Keväinen Suomenlinna, tai no Suomenlinna koska vain on aina mainio seikkailupaikka. Esimerkiksi kuivatelakalla on keväisin paljon nähtävää, merilinnut ovat palanneet ja koko saari heräilee. Hyppää lautalle ja lähde seikkailemaan!


PERJANTAI 27.4.2018

Kirjastoissa tapahtuu:

Satutuokio Roihuvuoren kirjastossa klo 9.45.
Myös VAUVOILLE: Taapero- ja vauvalorutuokio Viikin kirjastossa klo 10.

Kirjastovinkki Vantaalle: Vantaalla Tikkurilan kirjastossa Lauletaan yhdessä lasten kanssa -tuokio perjantaina klo 10. Mukaanvoi ottaa myös oman soittimen tai lainata kirjastosta. Lue lisää hauskasta yhteislauluhetkestä kirjaston sivuilta.

Muut tapahtumat:

Perinteinen vappukonsertti ja kulkue Lahdalahden leikkipuistossa perjantaina klo 9.30-10.30. Katso kulkueen lähtöpaikka ja tapahtuman tarkemmat tiedot täältä.

Vappuhulinat leikkipuisto Etupellossa perjantaina klo 10-11.30. Lue lisää tapahtuman fb-sivulta.

Vappujuhla leikkipuisto Linnunradassa perjantaina klo 10-12. Paljon ohjelmaa ja tekemistä, lisätietoa löytyy leikkipuiston fb-sivulta.

MLL:n perhekahvila perjantaisin Itäkadun perhekeskuksen ensimmäisen kerroksen aulatiloissa klo 9.30-11.30. Kaikille pienten lasten perheille avoimeen perhekahvilaan voi tulla oman aikataulun mukaan leikkimään, viettämään aikaa ja tutustumaan muihin samassa elämäntilanteessa oleviin perheisiin. Lue liää Itäkadun perhekahvilan fb-sivuilta. Sopii myös vauvaperheille.
Perjantaina 27.4. perhekahvilan vieraaksi saapuu Helsingin apulaispormestari Pia Pakarinen.
Kaikki Helsingin MLL:n perhekahvilat ympäri kaupunkia löydät täältä.

Värikäs arki -paja on Stoan uusi, kaikille avoin aamupäiväpaja, jossa tällä viikolla tehdään pressprint-grafiikkakortteja. Paja Stoan Terraariossa (2. kerros, aulassa hissi) perjantaina klo 10-12. Lisätiedot Stoan sivuilta.

Naperokino Annantalossa perjantaisin klo 10-12. Viikon aiheena seikkailu, retki ja matka. Lue lisää Naperokinosta Annantalon sivuilta.

Barbie – The Icon -näyttely aukeaa Kansallismuseossa perjantaina 27.4.2018. Lisätietoa näyttelystä Kansallismuseon sivuilta.

Linnanmäen huvipuisto avaa ovensa jälleen talvitauon jälkeen perjantaina klo 16. Katso huhti-toukokuun tarkemmat aukioloajat huvipuiston omilta sivuilta. Huvipuistossa vietetään Sirkuskarnevaaleja ja karnevaalien ohjelma löytyy Linnanmäen sivuilta.

Pukinmäen sirkuskoulun kevätshow Malmitalossa perjantaina klo 17. Liput 13,50 €/ 10,50 €/, 7,50 €. Liput ja lisätiedot Malmitalon sivuilta.

Sateenkaarikala -esitys Nukketeatteri Sampossa perjantaina klo 18. Esitys sopii kaikenikäisille. Liput 12 €. Lue lisää Sampon sivuilta.

Vinkki Vantaalle: Tanssin viikot Vantaalla 17.–29.4.2018. Katso Tanssin viikkojen päivän ohjelma täältä.

SeikkailuVINKKI: Seikkailulla Korkeasaaren eläintarhaan näkee takuuvarmasti eläimiä.


LAUANTAI 28.4.2018

Kirjastoissa tapahtuu:

Satutuokio Munkkiniemen kirjastossa klo 11.

Muut tapahtumat:

Lastentarhamuseon lastenkutsut lauantaina klo 10-13. ”Lastentarhamuseon lastenkutsuilla taiteillaan juhlavat tötteröhatut, leivotaan herkkupullaa, prännätään ja jauhetaan itse kahvipavut todellista juhlakahvia varten, kasvatetaan lohikäärmeitä (kuten parhaimmilla kutsuilla on tapana), nähdään/kuullaan/maistetaan Puhuva Pulla ja leikitään paljon! Vahtikoira Veikko ja Tuija Rantalainen nousevat lastenkutsujen estradille klo 12 salissa.” Lue lisää tapahtuman fb-sivulta. Kutsuille on vapaa pääsy.

Kantovälinekirppis leikkipuisto Arabiassa lauantaina klo 10-14. Lisätiedot tapahtuman fb-sivulta.

Lähiruokatori Havis Amandan viereisellä torialueella Kauppatorin kupeessa lauantaina klo 10-18. Lisätietoa tapahtuman fb-sivulta

Luonnontieteellisen museon työpajapäivässä ihmetellään lintumaailman pönttöpuuhia lauantaina klo 10.30-15.30. Työpajaan voi osallistua oman aikataulun mukaan ja se sisältyy museon sisäänpääsymaksuun. Lue lisää Luonnontieteellisen museon sivuilta.

Lapsille vappuviipperän askartelua Hakaniemen kauppahallissa lauantaina klo 11-15. Lue lisää hallin sivuilta.

Pukinmäen sirkuskoulun kevätshow Malmitalossa lauantaina klo 11 ja klo 13.30. Liput 13,50 €/ 10,50 €/, 7,50 €. Liput ja lisätiedot Malmitalon sivuilta.

Mainos

Vappujuhla leikkipuisto Strömbergissä lauantaina klo 12-16. Musiikista vastaa WimmaRalli. Lue lisää juhlan muusta ohjelmasta leikkipuiston fb-sivulta.

Linnanmäen huvipuisto on avoinna klo 13-21. Huvipuistossa vietetään Sirkuskarnevaaleja ja karnevaalien ohjelma löytyy Linnanmäen sivuilta. Lauantaina huvipuistossa esiintyy mm. Putous-hahmo Ansa Kynttilä, Hurjaruuthin sirkusshow ja Jonna Tervomaa.

Karkumatkalla -teatterikomedia lapsille Musiikkiteatteri Kapsäkissa lauantaina klo 13. Liput 12,50 €/22,50 €. Lue lisää ja varaa liput Kapsäkin sivuilta.

Lauantaipajoja Kiasmassa maalis-huhtikuussa lauantaisin klo 13-16. Yli 3-vuotiaista aikuisiin sopivat pajat toimivat nonstop -periaatteella ja pajan aihe vaihtelee viikoittain. Kiasman sisäänpääsymaksu, alle 18-vuotiaat maksutta. Lue lisää Kiasman sivuilta.

DanceAbility-tanssitunti Annantalossa klo 14-15. Tunti sopii kaikille 3-12-vuotiaille oman aikuisen seurassa, vammaan tai vammattomuuteen katsomatta. Lue lisää DanceAbility-tunneista Annantalon sivuilta. Vapaa pääsy.

Sateenkaarikala -esitys Nukketeatteri Sampossa lauantaina klo 15. Esitys sopii kaikenikäisille. Liput 12 €. Lue lisää Sampon sivuilta.

Vinkki Espooseen: Lastenkulttuurikeskus Pikku-Aurorassa Värien Kosmos -työpaja lauantaina klo 10-14. Lisätietoa Pikku-Auroran sivuilta.

SeikkailuVINKKI: Mitä kivaa löytyy Itä-Uudeltamaalta? Pienten Helsinki seikkaili siellä viime kesänä.

TOIVERisuja, ruusuja, kommentteja ja toiveita: kerro mitä mieltä olet Pienten Helsingistä!


SUNNUNTAI 29.4.2018

Tanssin päivä

Muut tapahtumat:

MLL Vuosaaren lastentarvikekirppis päiväkoti Rastiksen tiloissa sunnuntaina klo 10-13. Lue lisää tapahtuman fb-sivulta

Vanhan Herttoniemen pihakirppispäivä Länsi-Herttoniemessä sunnuntaina klo 10-15. Kirppisalue levittyy ympäri Länsi-Herttoniemeä ja myynnissä on myös pientä syötävää. Hienolla säällä upeatunnelmainen tapahtuma! Lue lisää ja katso tapahtumakartta Herttoniemen omilta sivuilta. Tapahtuman ajankohtaisia kuulumisia päivitetään tapahtuman fb-sivulle.

Tanssin päivän työpaja lapsille (3-7-vuotiaille) oman aikuisen kanssa Maunula-talossa sunnuntaina klo 10-11. Lue lisää Maunula-talon sivuilta.

Pikku Kakkosesta tuttu Siina & Taikaradio-orkesteri esiintyvät Lastenkulttuurikeskus Musikanteissa sunnuntaina klo 11. Konserttiin on vapaa pääsy. Lue lisää tapahtuman fb-sivulta.

Varaslähtö Vappuun -tapahtuma koko perheelle Säätytalon puistossa sunnuntaina klo 11-15. Lue lisää tapahtuman fb-sivulta.

Kansallismuseon Barbie The Icon – uutuusnäyttelyn Lasten avajaisjuhlallisuuksia vietetään sunnuntaina klo 12-18. Sirkusta, ilmapalloja, muotinäytös, työpajoja ja suunnitusta koko perheelle. Museon sisäänpääsymaksu, alle 18-vuotiaat maksutta. Lue lisää Kansallismuseon sivuilta.

Linnanmäen huvipuisto on avoinna klo 13-20. Huvipuistossa vietetään Sirkuskarnevaaleja ja karnevaalien ohjelma löytyy Linnanmäen sivuilta. Sunnuntaina huvipuistossa esiintyy mm. Putous-hahmot Ansa Kynttilä ja Tanhupallo, Hurjaruuthin sirkusshow ja Kuningasidea.

Sampon Sunnuntait! Ohjelmassa vatsastapuhuja Sari Aalto ja kaverit Nukketeatteri Sampossa klo 15. Liput 12 €. Liput ja lisätiedot Sampo sivuilta.

På svenska: Barnsöndagar på Kino Engel. Lastenelokuvanäytöksiä Kino Engelissä ruotsiksi. Liput 10,50 €. Lue lisää ja katso ohjelmisto Kino Engelin sivuilta.

Vinkki Espooseen: Tapiolan Voimistelijoiden Perhepäivä Mankkaan koululla sunnuntaina klo 10-13. Vapaata liikuntaa ja temppuilua 2-8 -vuotiaille vanhempien seurassa. Lisätiedot tapahtuman fb-sivulta.

VINKKIHaltialan kotieläintilaon avoinna ympäri vuoden ja esimerkiksi lehmät ulkoilevat myös kylminä kuukausina. Haltialassa kannattaa vierailla siis ainakin lehmiä katsomassa, leikkimässä mainiossa leikkipaikassa ja ulkoilemassa hienoissa maisemissa. Myös tilan yhteydessä toimiva ravintola Wanha Pehtoori palvelee ympäri vuoden. Lampola aukeaa taas pääsiäisen tienoilla, jolloin vastasyntyneitä karitsoja pääsee ihailemaan lähietäisyydeltä.

SeikkailuVINKKIUutelan kota on avoinna sunnuntaina klo 12-18. Kodan aukioloajat löytyvät sen fb-sivulta.


Muista myös nämä:

Barbie – The Icon -näyttely aukeaa Kansallismuseossa perjantaina 27.4.2018. Lisätietoa näyttelystä Kansallismuseon sivuilta.

Linnanmäen huvipuisto avaa ovensa jälleen talvitauon jälkeen perjantaina 27.4.2018 klo 16. Katso huhti-toukokuun tarkemmat aukioloajat huvipuiston omilta sivuilta.

Muita ajankohtaisia museovinkkejä Pienten Helsingin museokuulumisia -jutusta.


SEURAA PIENTEN HELSINKIÄ

Pienten Helsinki Facebookissa

Pienten Helsinki Instagramissa

Pienten Helsinki Twitterissä

Mitä Helsingissä ja lähiseudulla tapahtuu keväällä ja kesällä 2018?
Tapahtumia pienille Helsingin kattojen alla keväällä 2018

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Real Cookie Bannerin evästelisäosa Wordpressiin