Pienten Helsinki

Pienten Helsinki sai alkunsa räntäsateisina päivinä, jolloin pienen taaperon ja kuravaatteiden pukeminen tuntui ylivoimaiselta ja kirjastovierailu houkuttelevammalta. Se sai lisää inspiraatiota tyhjistä leikkipuistoista, jonne kukaan ei löytänyt ja autioista konserttikatsomoista, joista kukaan ei tiennyt. Se sai viimeisen silauksen, kun etsin hädänhetkellä toimivaa lastenhoitohuonetta ja lounaspaikkaa.

Pienten Helsingin ajatuksena on madaltaa kynnystä tehdä asioita pienten kanssa ja jakaa lasten kanssa seikkaillessamme havaitut toimivat paikat, hyvät palvelut ja ajankohtaiset tapahtumat Helsingissä. Mukana on myös muun muassa vinkkejä lastenhoitohuoneista, rattailla liikkumisesta ja lapsiystävällisestä tunnelmasta.
Suositukset perustuvat omaan kokemukseen, kahden lapsen kanssa olemme matkustaneet ristiin rastiin Helsinkiä ja kokeneet kaikenlaista neljän vuoden ajan.

Pienten Helsinki on teille pienten kanssa liikkuville; avuksi, rohkaisuksi ja vertaistueksi. Lasten kanssa voi ja saa liikkua ihmisten ilmoilla ja Helsinki on rikas lastenkulttuurin kaupunki.

Pienten Helsinki kokoaa tapahtumia ja vinkkejä alle kouluikäisten lasten ja vauvojen kanssa liikkuville Helsinkiin ja lähiseudulle. Sivu on yhden äidin kotivuosien omakustanteinen projekti.

 Lue täältä Pienten Helsingin tarina.

-Mari

Kysy, kommentoi, ehdota!

[contact-form-7 id=”6095″ title=”Yhteydenottolomake 1″]