Mainos

Minne tällä viikolla? 22.1.-28.1.2018

Tekemistä lasten kanssa Helsingissä

Mitä lapsille sopivaa tekemistä löytyy Helsingistä? Minne mennä pienten lasten kanssa viikonloppuna? Entä mitä keksiä sateisena päivänä? Pienten Helsingin viikoittainen sarja etsii menovinkkejä ja vinkkaa lapsiystävällisiä paikkoja Helsingissä ja lähiseudulla. Kohderyhmänä sivustolla ovat alle kouluikäiset lapset.

Pienten Helsingin Minne tällä viikolla -jutut ilmestyvät myös vuonna 2018 aina (viimeistään) maanantaisin ja vinkkaavat mitä kaikkea kaupungissa tapahtuu lapsiperheille.

Vuoden 2018 neljäs Minne mennä -juttu on hyvin taidepanoitteinen ja tapahtumia pienille järjestetään tällä viikolla paljon: Esimerkiksi Taideneuvolat, Kiasman piipahduspajat, lastentaidenäyttelyt, Small size days sekä Sibafest tutustuttavat pienet suuret kävijät niin kuvataiteeteen, tanssiin, musiikkiin kuin teatteriinkin. Muista myös kirjastojen lukuisat tapahtumat ja useat BabyKino -näytökset sekä liikuntamenot lasten kanssa. Viikon lopulla voi vielä bongailla lintujakin!

Leikkipuistojen ja perhetalojen viikottaiset ohjelmat ovat juuri käynnistyneet ja puistoissa on tarjolla tekemistä aamupäivisin vauvoille,taaperoille ja muille kotihoidossa oleville oman aikuisen seurassa. Leikkipuistojen sisätilat ovat perheiden käytössä, vaikka varsinaista ohjattua toimintaa ei olisikaan. Seuraa leikkipuistojen fb-sivuja, astu rohkeasti sisään ja kysy lisää ohjaajilta!

Katso myös Pienten Helsingin uusi tulevien tapahtumien lista, johon päivitetään kevään 2018 tulevia tapahtumia.

Jutun kansikuva Kiasman taaperoiden piipahduspajasta. Pienten Helsinki suosittelee!


Maanantai » | Tiistai » | Keskiviikko » | Torstai » | Perjantai » | Lauantai » | Sunnuntai »

MAANANTAI 22.1.2018

Tapahtumat:

Satutuokio Puistolan kirjastossa klo 10.

Taaperotuokio Maunulan kirjastossa klo 9.30.

VAUVOILLE: Vauvalorutusta Maunulan kirjastossa klo 10.30.

Lintujen bongausta Arabianrannan kirjastossa helmikuuhun asti. Lue lisää kirjaston sivuilta.

Kirjasto 10:ssä aukeaa neljäs lasten oma taidenäyttely 22.1.2018. Kymmenvuotiaan Inkan Universe-näyttelyn avajaisia vietetään 22.1.2018 klo 16.30 alkaen lastenosaston näyttelytilassa. Inkan taidetta pääsee ihailemaan kirjaston aukioloaikoina aina 11.2.2018 asti. Lasten oma taidenäyttelytoiminta on lajissaan tiettävästi ainutlaatuinen konsepti Suomessa ja näyttelyn voi pitää kuka lapsi vain. Lisätietoja tapahtumasta ja Kirjasto 10:n näyttelytoiminnasta.

Taideneuvola 3-6 -vuotiaille Annantalossa maanantaina klo 10 ja klo 12.30. Ensimmäisen kerran tehdään oma kansio pienen taitelijan teoksille. Taideneuvolaan voi osallistua viikoittain tai vain silloin tällöin, mutta paikalla tulee olla ajoissa. Lue lisää upeasta Taideneuvolatoiminnasta Ananntalon sivuilta.

Nukketeatterimuskari Sampon aulagalleriassa aina maanantaisin klo 10 ja klo 11. Maksullinen (8€/kerta tai 70€/koko kevät). Lue lisää Nukketeatteri Sampon sivuilta.

Lumoava Taikametsä Korjaamon pihalla 4.2.2018 asti. Vapaa pääsy. Lue lisää Korjaamon sivuilta.

VAUVOILLE ja vanhemmille: Vauvakino Finnkinon elokuvateattereissa maanantaina 22.1.2018. Lue lisää Finnkinon sivuilta.

Vinkki: Hakaniemen kauppahalli aukeaa uusissa väistötiloissa Hakaniementorilla maanantaina klo 8. Mainio paikka vierailla lasten kanssa ihmettelemässä hallin hälinää ja tunnelmaa.

VINKKI: MLL:n perhekahvila kokoontuu maanantaisin Itäkadun perhekeskuksessa klo 9-12. Kaikille pienten lasten perheille avoimeen perhekahvilaan voi tulla oman aikataulun mukaan leikkimään, viettämään aikaa ja tutustumaan muihin samassa elämäntilanteessa oleviin perheisiin. Lue lisää perhekeskuksen fb-sivuilta.

Mainos

TIISTAI 23.1.2018

Tapahtumat:

Satutuokio Malmin kirjastossa klo 9.30.
Satutuokio Kannelmäen kirjastossa klo 9.30.
Satutuokio Herttoniemen kirjastossa klo 9.45.
Satutuokio Töölön kirjaston kerhohuoneessa klo 10.15.

Lukukoira Doris Puistolan kirjastossa klo 18.
Lukukoira Töölön kirjastossa klo 18.

Perhepalloilun kevätkausi jatkuu Pallomyllyn sisähallissa Myllypuron liikuntapuistossa. Perhepalloilussa kaikki alle 9-vuotiaat liikkuvat oman aikuisen seurassa pehmeälle tekonurmelle. Vapaata pelailua, temppuilua, juoksemista tai vaikka kävelemään opettelua. Perhepalloilu tiistaisin klo 9.30-11.30 sekä klo 16-18. Aamupäivän palloiluun kaikilta vapaa pääsy, iltapäivän palloilu maksaa aikuisille Pallomyllyn kertamaksun (3,50 €).

Leonardon lentävät apinat -esitys Nukketeatteri Sampossa tiistaina klo 10 ja klo 18. Liput 12 €. Lue lisää esityksestä Sampon omilta sivuilta.

Lumoava Taikametsä Korjaamon pihalla 4.2.2018 asti. Vapaa pääsy. Lue lisää Korjaamon sivuilta.

Vinkki VAUVOILLE Espooseen: BabySauna -esitys Sellosalissa tiistaina klo 10 ja klo 11.30. Liput 11 €. Lue lisää Sellosalin sivuilta.

VINKKI ESPOOSEEN: Tutustu tunneleihin on valokuvanäyttely Länsimetron rakennusvaiheista. Sopii ehdottoman hyvin koneista, traktoreista ja muista teknisistä vempaimista kiinnostuneille pienille tutkijoille.Näyttely on esillä 23.1.-4.2.2018 Espoon kulttuurikeskuksen näyttelytilassa talon aukioloaikoina. Espoon Kulttuurikeskus sijaitsee Tapiolassa aivan metroaseman läheisyydessä. Lue lisää näyttelystä Espoon kulttuuritoimen sivuilta.


KESKIVIIKKO 24.1.2018

Tapahtumat:

Satutuokio Arabianrannan kirjastossa klo 9.30.
Satutuokio Oulunkylän kirjastossa klo 10.
Satutuokio Pukinmäen kirjastossa klo 10.15.

Laulutuokio Terttu Paijan johdolla Tapulinkaupungin kirjastossa klo 10. Lue lisää kirjaston sivulta.

VAUVOILLE ja taaperoille: Lorutuokio Tapanilan kirjastossa klo 10.
VAUVOILLE: Vauvalorutuokio Kannelmäen kirjastossa klo 13.30.
VAUVOILLE ja vanhemmille: BabyKino Töölön kirjastossa klo 12 ja klo 14.30. Lue lisää Töölön kirjastossa evakossa olevasta BabyKinosta kirjaston sivuilta. BabyKinon oma ryhmä Facebookista löytyy täältä, ryhmässä esimerkiksi julkaistaan viikon elokuva ja äänestetään tulevasta ohjelmistosta.

Lukukoira Doris Tapulinkaupungin kirjastossa klo 17.30.

Lumoava Taikametsä Korjaamon pihalla 4.2.2018 asti. Vapaa pääsy. Lue lisää Korjaamon sivuilta.

Kirjasto 10:ssä on esillä Susi lasten silmin -näyttely, joka kokoaa Luonto-Liiton valtakunnallisen susipiirustuskilpailun tuotoksia. Kilpailun palkintojenjako ja näyttelyn avajaisia vietettään 24.1.2018 klo 18. Eri tekniikoilla toteutettuja susutöitä pääsee katsomaan Kirjasto 10:n aukioloaikoina aina 3.2.2018 asti. Lisätietoja näyttelystä kirjaston sivuilla.

VINKKI: Lastentarhamuseo on avoinna keskiviikkoisin klo 12-18. Täällä pääosassa ovat lapset ja leikkiminen. Sisäänpääsymaksu 4€/2€/0€.


TORSTAI 25.1.2018

Tapahtumat:  

Satutunti Pasilan kirjastossa klo 9.30.
Satutuokio Tapulinkaupungin kirjastossa klo 9.30.
Satutuokio Laajasalon kirjastossa 9.45.
Satutunti Vallilan kirjastossa klo 18.

VAUVOILLE: Vauvalorutusta Puistolan kirjastossa klo 10.
VAUVOILLE ja vanhemmille: BabyKino Maunula-talossa nutan tiloissa klo 10-12.30. Lue lisää BabyKinosta kirjaston sivuilta.

Lukukoira Töölön kirjastossa klo 14.

Perhepalloilun kevätkausi jatkuu Pallomyllyn sisähallissa Myllypuron liikuntapuistossa. Perhepalloilussa kaikki alle 9-vuotiaat liikkuvat oman aikuisen seurassa pehmeälle tekonurmelle. Vapaata pelailua, temppuilua, juoksemista tai vaikka kävelemään opettelua. Perhepalloilu torstaisin klo 16-17, aikuisilta Pallomyllyn kertamaksun (3,50 €), lapsille vapaa pääsy.

Taaperoiden piipahduspajat Nykytaiteenmuseo Kiasmassa alkavat ja jatkuvat torstaisin, perjantaisin ja lauantaisin klo 10-13 aina 10.2.2018 asti. Pajat on suunnattu 1-4-vuotiaille ja heidän mukanaan tuleville aikuisille. Pajoihin pääsee osallistumaan museon sisäänpääsymaksulla ja mukaan voi hypätä oman aikataulun mukaan. Lue lisää Kiasman sivuilta.

Lumoava Taikametsä Korjaamon pihalla 4.2.2018 asti. Vapaa pääsy. Lue lisää Korjaamon sivuilta.

VINKKI: Esimerkiksi Annantalon kevään 2018 ohjelmaan kannattaa tutustua nyt, sillä moniin tapahtumiin ja esityksiin on varattava paikka etukäteen! Kurkkaa kevään ohjelma Annantalon sivuilta.


PERJANTAI 26.1.2018

Talvisatutunti Pasilan kirjastossa klo 9.30.
Satutuokio Roihuvuoren kirjastossa klo 9.45.
Taaperotuokio Malmin kirjastossa klo 10.
Satujoogaa Arabianrannan kirjastossa klo 10. Ennakkoilmoittautuminen.

VAUVOILLE: Vauvojen lorutuokio Etelä-Haagan kirjastossa klo 10.
VAUVOILLE: Vauvojen lorutuokio Malmin kirjastossa klo 11.

Sibafest 2018 Musiikkitalossa 26.1.-3.2.2018. Katso festivaalin ohjelma tapahtuman omilta sivuilta. Mukana myös paljon maksutonta pop-up -ohjelmaa!

Leonardon lentävät apinat -esitys Kanneltalossa perjantaina klo 10 ja klo 18. Liput 12 €. Lue lisää esityksestä Sampon omilta sivuilta.

Taaperoiden piipahduspajat Nykytaiteenmuseo Kiasmassa alkavat ja jatkuvat torstaisin, perjantaisin ja lauantaisin klo 10-13 aina 10.2.2018 asti. Pajat on suunnattu 1-4-vuotiaille ja heidän mukanaan tuleville aikuisille. Pajoihin pääsee osallistumaan museon sisäänpääsymaksulla ja mukaan voi hypätä oman aikataulun mukaan. Lue lisää Kiasman sivuilta.

Lumoava Taikametsä Korjaamon pihalla 4.2.2018 asti. Vapaa pääsy. Lue lisää Korjaamon sivuilta.

VINKKI Vantaalle: Vantaalla Tikkurilan kirjastossa Lauletaan yhdessä lasten kanssa -tapahtuma perjantaina klo 10. Mukaan voi ottaa myös oman soittimen tai lainata kirjastosta. Lue lisää hauskasta yhteislauluhetkestä kirjaston sivuilta.


LAUANTAI 27.1.2018

Tapahtumat:

Satutuokio Vuosaaren kirjastossa klo 10.30.

Pihabongaus – Suomen suurinta lintutapahtumaa vietetään 13. kerran 27.-28.1.2018. Tapahtuman päätarkoituksena on saada yleisö mukaan tarkkailemaan talvisia lintulaudan ja kotipihan lintuja sekä kiinnostumaan lähiluonnosta. Pihabongaus-tapahtumassa tarkkaillaan talvilintuja tunnin ajan omalla pihalla tai muulla paikalla ja ilmoitetaan havainnot BirdLife Suomelle. Pihabongaukseen on tapahtuma kaikille ja kaikenikäisille linnuista kiinnostuneille. Osallistujien kesken arvotaan lintuaiheisia palkintoja. Lue lisää BirdLife Suomen sivuilta ja lähde bongailemaan vaikka kotipihalle!

Lastentarhamuseon museolauantaissa klo 10-13 leikitään kotileikkiä ystävien kesken ja lauletaan yhdessä. Lastentarhamuseo on paikka, jossa pääosassa on lasten leikki. Lauantaina museoon on vapaa pääsy. Kurkkaa tarkemmat tiedot tapahtuman fb-sivulta.

Taaperoiden piipahduspajat Nykytaiteenmuseo Kiasmassa alkavat ja jatkuvat torstaisin, perjantaisin ja lauantaisin klo 10-13 aina 10.2.2018 asti. Pajat on suunnattu 1-4-vuotiaille ja heidän mukanaan tuleville aikuisille. Pajoihin pääsee osallistumaan museon sisäänpääsymaksulla ja mukaan voi hypätä oman aikataulun mukaan. Lue lisää Kiasman sivuilta.

Sibafest 2018 Perhepäivä täyttää Musiikkitalon lauantaina klo 10-15 ja tarjoaa konsertteja ja työpajoja koko perheelle. Konserteissa kuullaan esimerkiksi mahtavia Mutaveijareita sekä lähdetään Muumiperheen lauluretkelle. Tapahtumaan on vapaa pääsy, mutta konsertteihin jaetaan ilmaisia lippuja ennen konsertin alkua rajallisen paikkamäärän vuoksi. Katso tarkempi aikataulu ja ohjeet lippujen jaosta Sibafestin sivuilta.

Small size days Annantalolla lauantaina klo 11-15.30. Katso päivän ohjelma ja mahdolliset ennakkoilmoittautumistiedot tapahtuman fb-sivulta tai Annantalon tulevien tapahtumien listauksesta. Small size days on maailmanlaajuinen alle kouluikäisille suunnattu tapahtuma perjantaista sunnuntaihin. Tapahtumaa vietetään samaan aikaan maailman eri kaupungeissa ja juhlitaan pieniä katsojia nyt neljättä kertaa. Tarjolla mahtavaa ohjelmaa aivan vauvoista vähän suurempiin pieniin. Vapaa pääsy. Lisätietoa Small size day:n taustoista tapahtuman kansainväliseltä sivulta.

MLL Puistolan Tammitapahtumassa Nurkan koululla esiintyy Vahtikoira Veikkoklo 10.30 sekä 11.30. Musiikkiesitys kestää noin 25 min ja soveltuu kaiken ikäisille lapsille. Liput esitykseen 2 €. Lisätietoja tapahtuman fb-sivulta.

Maukan ja Väykän lasten Tarinakonsertti G Livelab:ssa Yrjönkadulla klo 13. Liput 12 €/ 18 €. Lue lisää G Livelabin sivuilta.

Kolme pientä porsasta -nukketeatteriesitys Sampossa lauantaina klo 15. Liput 12 €. Lue lisää esityksestä Nukketeatteri Sampon sivuilta.

Mainos

Kaiken maailman Mörri-Möykyt -konsertti Musiikkitalon suuressa konserttisalissa lauantaina klo 17. Liput 27 €/14,50 €, alle 3-vuotiaan sylissä maksutta. Lue lisää konsertista tapahtuman sivulta. Konsertti on osa Sibafest 2018 -tapahtumaa. 

Lumoava Taikametsä Korjaamon pihalla 4.2.2018 asti. Lauantaina 27.1.2018 lisäksi osallistava performanssi sekä kasvomaalausta. Vapaa pääsy. Lue lisää Korjaamon sivuilta.

Vinkki: Live-karikatyyripiirustusta odottaessa Päivälehden museossa sunnuntaina. Museoon vapaa pääsy, karikatyyripiirus Teppo Järven piirtämänä 20 €.


SUNNUNTAI 28.1.2018

Tapahtumat:

Pihabongaus – Suomen suurinta lintutapahtumaa vietetään 13. kerran 27.-28.1.2018. Tapahtuman päätarkoituksena on saada yleisö mukaan tarkkailemaan talvisia lintulaudan ja kotipihan lintuja sekä kiinnostumaan lähiluonnosta. Pihabongaus-tapahtumassa tarkkaillaan talvilintuja tunnin ajan omalla pihalla tai muulla paikalla ja ilmoitetaan havainnot BirdLife Suomelle. Pihabongaukseen on tapahtuma kaikille ja kaikenikäisille linnuista kiinnostuneille. Osallistujien kesken arvotaan lintuaiheisia palkintoja. Lue lisää BirdLife Suomen sivuilta ja lähde bongailemaan vaikka kotipihalle!

Liikuntahulinat Myllypuron Liikuntamyllyssä sunnuntaina klo 9-10.45. Yhteinen liikuntaharrastus koko perheelle, jossa tekemistä aivan pienimmillekin. Liikuntahulinat jatkuvat Myllypurossa sunnuntaisin 25.3.2018 asti (ei 18.2.2018). Lapsille vapaa pääsy, aikuiset 3,50 €. Lisätietoja Helsinki liikkuu-sivulla.

Small size days Annantalolla sunnuntaina klo 11-14.30. Katso päivän ohjelma ja mahdolliset ennakkoilmoittautumistiedot tapahtuman fb-sivulta tai Annantalon tulevien tapahtumien listauksesta. Small size days on maailmanlaajuinen alle kouluikäisille suunnattu tapahtuma perjantaista sunnuntaihin. Tapahtumaa vietetään samaan aikaan maailman eri kaupungeissa ja juhlitaan pieniä katsojia nyt neljättä kertaa. Tarjolla mahtavaa ohjelmaa aivan vauvoista vähän suurempiin pieniin. Vapaa pääsy. Lisätietoa Small size day:n taustoista tapahtuman kansainväliseltä sivulta.

Elämän kukat -lastendisko kulttuuriareena Gloriassa sunnuntaina klo 12-16. Vapaa pääsy. Lue lisää ja esitä biisitoiveita tapahtuman fb-sivulla.

På svenska: Barnsöndagar på Kino Engel. Lastenelokuvanäytöksiä Kino Engelissä ruotsiksi. Lue lisää tapahtuman fb-sivuilta.Maksullinen. 

Lumoava Taikametsä Korjaamon pihalla 4.2.2018 asti. Vapaa pääsy. Lue lisää Korjaamon sivuilta.

Vinkki: Live-karikatyyripiirustusta odottaessa Päivälehden museossa sunnuntaina. Museoon vapaa pääsy, karikatyyripiirus Teppo Järven piirtämänä 20 €.

Vinkki Espooseen: Karakemut Karatalossa sunnuntaina klo 12-15. Mutaveijareiden konsertti klo 13, lisäksi Rytmikäs rapakko -työpaja. Liput konserttiin 5 € (varattavissa etukäteen), työpajaan vapaa pääsy. Lue lisää Karatalon sivuilta.

Vinkki Espooseen: Talvinen metsäretki perheille Villa Elfvikin ympäristössä sunnuntaina klo 12.30-14. Lisätietoja Villa Elfvikin sivuilta.


Muista myös nämä:

Sibafest 2018 Musiikkitalossa 26.1.-3.2.2018. Katso festivaalin ohjelma tapahtuman omilta sivuilta. Mukana myös paljon maksutonta pop-up -ohjelmaa!

Muumipeikko ja taikurin hattu -baletti Oopperatalossa 23.1.-2.2.2018. Liput 29 €-48 €. Lue lisää Kansallisbaletin sivuilta.

Vinkki: Hakaniemen kauppahalli aukeaa uusissa väistötiloissa Hakaniementorilla maanantaina 22.1.2018 klo 8. Mainio paikka vierailla lasten kanssa ihmettelemässä hallin hälinää ja tunnelmaa.

Luistemaan Helsingin lukuisille luistelukentille! Lue lisää kenttien sijainnista, pääsymaksuista ja aukioloajoista Helsingin kaupungin sivuilta. Myös Jääpuisto Rautatientorilla on avoinna päivittäin. Ajankohtaiset tiedot luistelukenttien kunnosta löydät sivulta www.ulkoliikunta.fi.

Taaperoiden piipahduspajat Nykytaiteenmuseo Kiasmassa alkavat ja jatkuvat torstaisin, perjantaisin ja lauantaisin klo 10-13 aina 10.2.2018 asti. Pajat on suunnattu 1-4-vuotiaille ja heidän mukanaan tuleville aikuisille. Pajoihin pääsee osallistumaan museon sisäänpääsymaksulla ja mukaan voi hypätä oman aikataulun mukaan. Lue lisää Kiasman sivuilta.

Kirjasto 10:ssä aukeaa neljäs lasten oma taidenäyttely 22.1.2018. Kymmenvuotiaan Inkan Universe-näyttelyn avajaisia vietetään 22.1.2018 klo 16.30 alkaen lastenosaston näyttelytilassa. Inkan taidetta pääsee ihailemaan kirjaston aukioloaikoina aina 11.2.2018 asti. Lasten oma taidenäyttelytoiminta on lajissaan tiettävästi ainutlaatuinen konsepti Suomessa ja näyttelyn voi pitää kuka lapsi vain. Lisätietoja tapahtumasta ja Kirjasto 10:n näyttelytoiminnasta.

Kirjasto 10:ssä on esillä Susi lasten silmin -näyttely, joka kokoaa Luonto-Liiton valtakunnallisen susipiirustuskilpailun tuotoksia. Kilpailun palkintojenjako ja näyttelyn avajaisia vietettään 24.1.2018 klo 18. Eri tekniikoilla toteutettuja susutöitä pääsee katsomaan Kirjasto 10:n aukioloaikoina aina 3.2.2018 asti. Lisätietoja näyttelystä kirjaston sivuilla.

Tuula Peren lastenkirjojen kuvitusnäyttely Malmitalossa 15.1.-28.2.2018. Näyttelyn yhteydessä järjestetään satutunteja ja muuta ohjelmaa lapsille. Lue lisää näyttelystä Malmitalon sivuilta.

Ennen näkymättömiä eläimiä -näyttely 11.1.2018 alkaen Pohjoismaisessa kirjastossa Kaisaniemenkadulla. Näyttely pohjautuu Ulf Starkin ja Linda Bondestamin samannimiseen kuvakirjaan, joka palkittiin Pohjoismaiden neuvoston lasten- ja nuortenkirjallisuuspalkinnolla vuonna 2017. Näyttely on esillä 28.3.2018 asti Pohjoismaisen kirjaston aukioloaikoina. Lue lisää kirjaston sivuilta.

Elokuviin: Heinähattu, Vilttitossu ja Rubensin veljekset sekä Muumien taikatalvi pyörivät parhaillaan elokuvateattereissa ja sopivat pienten ensimmäiseksi elokuvakokemukseksi.

Espoo: Tutustu tunneleihin on valokuvanäyttely Länsimetron rakennusvaiheisiin. Sopii ehdottoman hyvin koneista, traktoreista ja muista teknisistä vempaimista kiinnostuneille pienille tutkijoille.Näyttely on esillä 23.1.-4.2.2018 Espoon kulttuurikeskuksen näyttelytilassa talon aukioloaikoina. Espoon Kulttuurikeskus sijaitsee Tapiolassa aivan metroaseman läheisyydessä.

Espoo: Suomen suurin pienoisrautatie kauppakeskus Sellossa joulu-tammikuussa. Tarkat aukioloajat Alppirautatieharrastajien sivuilla.


Pienten Helsingin kevään 2018 uusi tapahtumien lista on ilmestynyt ja päivittyy koko ajan.

Katko mitä Helsingissä tapahtuu kevään aikana!

Tapahtumia pienille Helsingin kattojen alla keväällä 2018

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Real Cookie Bannerin evästelisäosa Wordpressiin