Mainos

Tiedote: Perheiden kaupunkipolut

Pienten Helsingin uuden kaupunkimatkailukonseptin neljä ensimmäistä Perheiden kaupunkipolkua julkaistaan 1.10.2019!

Haluatko eksyä uusille poluilla ja löytää jotain uutta? Katsoa Helsinki toisin silmin? Kääntyä risteyksestä toiseen suuntaan? Perheiden kaupunkipolut on juuri tätä varten!

Kaupunkipolut vievät uusiin kaupunginosiin, uusiin paikkoihin ja auttavat sekä inspiroivat seikkailemaan kotikaupungissa tai vierailemaan turistina uusilla kulmilla.

Perheiden kaupunkipolut on uudenlainen kaupunkimatkailukonsepti, joka vie tutkimusmatkalla uusiin paikkoihin ja näyttää kotikulmat uudessa valossa. Se myös haastaa miettimään, onko aina syytä matkustaa pitkälle kokeakseen jotain uutta ja ennennäkemätöntä.

Tulossa erilaisia uusia polkuja uusiin paikkoihin ja uusiin käyttötarkoituksiin: kaupunginosaseikkailuja, päivä Helsingissä -polkuja, polkuja luontoon, polkuja kiipeilypaikkoihin, polkuja eri ikäisille…. 
Ensimmäiset Perheiden kaupunkipolut vievät seikkailulle Helsinkiin: Haagaan, Pitäjänmäelle, Ruskeasuolle sekä Vuosaareen.

Mainos

Perheiden kaupunkipolut on osa Heidi Säynätkarin restonomiopintojen opinnäytetyötä, joka toteutetaan yhteistyössä Pienten Helsingin kanssa.
”Ajatus kaupunkipoluista lähti omasta kiinnostuksesta kaupunkimatkailuun lasten kanssa, ja erityisesti halusta tutustua kaupunkeihin ydinkeskustojen ulkopuolella. Usein tiedot ovat hajanaisesti monissa lähteissä ja haastavasti löydettävissä, joten mietin miksi ei olisi sivustoa johon kaikki olisi koottuna yhteen. Lopputyössäni tutkin laajemmin live like local-tyylillä matkustamista lasten kanssa, ja kaupunkipolkujen kohteet ovat juuri niitä, joissa paikalliset viihtyvät. Kaupunkipolkujen ansiosta olen itsekin herännyt näkemään Helsingin potentiaalia vielä enemmän mahtavana kaupunkina, josta löytyy tutkittavaa niin paikallisille kuin matkailijoillekin!”

Perheiden kaupunkipolut on tehty kaikille seikkailijoille ja olemme heittäneet haaste on myös kaikille kokemusasiantuntijoille:
Luo oma polkusi ja jaa se muille seikkailijoille! Julkaisemme polut tekijöiden luvalla.

Nähdään poluilla ja uusilla kulmilla!

Lisätiedot ja yhteydenotot:

Mainos

www.pientenhelsinki.fi/kaupunkipolut

Mari Nieminen / Pienten Helsinki
mari@pientenhelsinki.fi

Heidi Säynätkari
heidi.saynatkari@gmail.comJätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Real Cookie Bannerin evästelisäosa Wordpressiin