Mainos

Leikkipuistojen kesäruokailu 2022

Myös kesällä 2022 tarjotaan Helsingin kaupungin leikkipuistossa kesälounasta alle 16-vuotiaille lapsille ja nuorille. Leikkipuistoruokailu alkaa tänä vuonna koululaisten ensimmäisenä lomapäivänä 6.6.2022 ja päättyy 10.8.2022.

Koululaisten ensimmäisenä kesälomapäivänä alkaa 80. leikkipuistojen puistoruokailukesä. Helsinki tarjoaa alle 16-vuotiaille lapsille ja nuorille maksuttoman lounaan avoinna olevissa leikkipuistoissa arkisin klo 12 ajalla 6.6.-10.8.2022.

Mukaan tarvitaan tänä vuonna taas oma syvä lautanen, ruokailuvälineet ja juoma. Lounaslistalla on erilaisia keittoja ja pataruokia, joten esimerkiksi omat eväsleivät ovat hyvä lisä lounaalle.

Ruokailuun osallistumiseen ei tarvita ennakkoilmoittautumista ja lounasta on tarjolla kaikissa Helsingin avoinna olevissa leikkipuistoissa (poikkeuksena leikkipuisto Loru, jossa ei ole kesäruokailua). Paikalla kannattaa olla ajoissa, sillä ruokaa on rajallisesti. Huomaa, että osa leikkipuistoista on suljettuna osan tai jopa koko kesän, joten lähileikkipuiston tilanne kannattaa tarkastaa jutun alla olevasta kesätoiminna kartasta. Lisätietoja leikkipuistojen kesästä löytyy Helsingin kaupungin Kesä leikkipuistossa -sivulta.

Mainos

Myös leikkipuistojen kahluualtaat ovat taas käytössä tulevana kesänä parin vuoden tauon jälkeen! Juttua Helsingin kahluualtaista päivitetään parhaillaan.

Leikkipuistojen ruokalista kesä 2022 (suomeksi)

Leikkipuistojen ruokalista kesä 2022 (ruotsiksi)


Koko kesän (6.6 – 10.8.2022) avoinna olevat leikkipuistot:

Orava, Rudolf, Tuorinniemi, Nuoli, Piika, Kannelmäki, Arabia, Intia, Lahnalahti, Ruoholahti, Taivallahti, Viikkari, Mäkitorppa, Etupelto, Maunula, Lampi, Lohikäärmepuisto, Myllynsiipi, Rusthollari, Mustakivi, Kurranummi, Kankarepuisto, Linnunrata, Munkki, Viiri ja Ida.

Osittain avoinna olevat leikkipuistot kesällä 2022

Kesällä ajalla 6.6 – 1.7.2022 avoinna olevat leikkipuistot:

Roihuvuori, Kaunokki, Strömberg, Vähätupa, Linja, Tapuli, Kotinummi, Maasälpä, Unikko, Torpparinmäki, Mellunmäki, Haruspuisto, Nurkka, Sanna, Ulvila ja Isonneva.

Kesällä ajalla 4.7 – 29.7.2022 avoinna olevat leikkipuistot:

Brahe, Lehdokki, Loru, Salpausselkä, Traktori, Kipinäpuisto.

Mainos

Kesällä ajalla 1.8 – 10.8.2022 avoinna olevat leikkipuistot:

Brahe, Lehdokki, Linja, Salpausselkä, Traktori, Kipinäpuisto.

Koko kesän (6.6-10.8.2022) suljetut leikkipuistot:

Kiiltotähti, Puuskakulma, Santahamina, Hilleri, Trumpetti, Kimmo, Vallila, Seppä, Filpus, Soihtu, Kiikku, Iso- Antti, Jalopeura, Kesanto, Laurinniitty ja Tullinpuomi.
Perhetalot ovat suljettuina 6.6-10.8.2022.


#pientenhelsinki

Seuraa Pienten Helsinkiä:
Pienten Helsinki Facebookissa
Pienten Helsinki Instagramissa
Pienten Helsinki TikTokissa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ajatus aiheesta “Leikkipuistojen kesäruokailu 2022”

Real Cookie Bannerin evästelisäosa Wordpressiin