Mainos

Uudistunut Pienten Suomi on julkaistu!

Mitä tehdä ja minne mennä lasten kanssa lomalla? Missä kannattaa poiketa reissatessa Suomessa? Mistä löytyvät Suomen parhaat leikkipuistot ja hienoimmat uimarannat? Entä kotieläinpihat, helposti saavutettavat luontokohteet tai unohtumattomat elämykset? Mitä muut perheen suosittelevat näkemään ja kokemaan Suomessa? Näihin kaikkiin kysymyksiin löydät vastauksen Pienten Suomesta!


Matkailuvinkkejä lapsiperheille ympäri Suomen

Yli 700 lapsiystävällistä matkailukohdetta Suomessa tarjoava upouusi Pienten Suomen karttapalvelu on nyt käytettävissä ja kutsuu seikkailuille ympäri Suomen!

Mainos

Pienten Suomi vie matkalle mielenkiintoisiin paikkoihin lasten kanssa: kartalta löytyy lapsille sopivia museoita, uimapaikkoja, eläimiä, tekemistä, leikkipaikkoja, uusia kokemuksia ja paljon muuta! Yhteisöllinen karttapalvelu kerää parhaat vinkit kotimaanmatkailuun lasten kanssa yhden sivun alle tehden kohteiden etsimisestä entistäkin helpompaa uuden karttapalvelun avulla.

Pienten Suomen idea syntyi keväällä 2019 omasta tarpeesta löytää Suomesta vähemmän tunnettuja pysähdyspaikkoja tai lomakohteita. Koronavuodet sysäsivät projektin liikkeelle, kun kotimaanmatkailu nousi ilmiöksi eikä vastaavaa palvelua löytynyt. Pienten Suomen erottaa muista matkailupalveluista se, että ihan jokainen kartalle päätynyt kohde on jonkun toisen lasten kanssa reissaavan suosittelema ja mukana on paljon sellaisia kohteita, joita ei muista matkailupalveluista löydy.

Uusi kartta on nyt julkaistu! Kartan ja sivuston kehitystyö jatkuu läpi kesän ja esimerkiksi uusien kohdevinkkien lisääminen on vasta työn alla. Uusien kohteiden vinkkaaminen palveluun onnistuu vinkkilomakkeella. Kiitos jo etukäteen yhteistyöstä!

Kerrohan mitä pidit uudistuksesta! Karttapalvelun ja sivuston kehitystyö jatkuu, mutta halusimme tarjota uuden kartan käyttöön jo nyt kesälomakaudella. Toivottavasti siitä on iloa!

Mainos

Pääset tutustumaan karttaan ja suunnittelemaan unohtumatonta kotimaanmatkailun kesää osoitteesta www.pientensuomi.fi

Aiemmin Pienten Suomessa julkaistut artikkelit löytyvät toistaiseksi Pienten Helsingin alta.

Pienten Suomi on lapsiperheille sunnnattu matkailusivuston. www.pientensuomi.fi

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Real Cookie Bannerin evästelisäosa Wordpressiin