Mainos

Mainos: Lähde Skidit-risteilylle!

Juttu on kaupallinen yhteistyö Tallink Silja Oy:n kanssa.

Skidit-risteilylle Tukholmaan lauantai-lähdöllä 16.-18.3.2024!

Vajaan viikon päästä pakataan matkalaukut ja suunnataan kohti keväistä Tukholmaa. Tällä kertaa suositulle Skidit-risteilylle lähdetään harvinaisella lauantai-lähdöllä 16.-18.3.2024! Tällä reissulla lapset on huomioitu erityisen hyvin ja ovat laivan ehdottomia kunniavieraita.

Mainos

Ohjelmassa ainakin sirkusteemaista tekemistä 🎪, aamujoogaa 🧘‍♀️, rentouttavaa satuhierontaa 😌, mahtavaa menoa Skidit-diskossa 🪩 ja tietenkin hengailua Harri-hylkeen kanssa 🦭. Eikä siinä vielä kaikki, huippusalaisella koodilla ”SKIDIT” saa vielä alennusta! Nähdäänkö me Skidit-risteilyllä ja laivan tanssilattialla? 💃

Pienten Helsingin teemaan liittyen kysyisinkin teiltä vinkkejä (toivottavasti) keväiseen Tukholmaan. Minne mennä tai mitä tehdä taustatiimin 7- ja 10-vuotiaiden kanssa sunnuntaina, kun laiva rantautuu Värtahamnenin satamaan? Ideoi ja kerro kokemuksia kommentteihin, otamme suurella ilolla vastaan kaikki vinkit Tukholman-seikkailuihin lasten kanssa maaliskuisena sunnuntaina.

Mainos

Ja jos ette päässeet tällä kertaa mukaan, niin ei hätää! Seuraava mahdollisuus lähteä Skidit-risteilylle on jo muutaman kuukauden päästä, kun Silja Symphony vie äitienpäiväristeilylle 12.-14.5.2024!

Let’s baila! Toivottavasti nähdään Skidit-risteilyllä!

Lue lisää ja varaa kevään paras miniloma tämän linkin kautta:
www.skidit.fi/skidit-risteily

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Real Cookie Bannerin evästelisäosa Wordpressiin