Mainos

Mitä jos vappuna sataa?

Vinkkejä sateisen vapun viettoon Helsingissä lasten kanssa

Juttu on julkaistu ensimmäisen kerran vappuna 2018, kun sääennuste Helsingissä näytti lohduttomalta piknik-suunnitelmien suhteen. Pienten Helsinki päivitti jutun tiedot vapun 2023 osalta – ihan vain varmuuden vuoksi!

Mitä tehdä lasten kanssa vappuna, jos kurahousu-piknik ei tule kyseeseen tai vapputorin ja Lintsin hulinat eivät sateessa kiinnosta? Mikä pelastaa sateisen vappupäivän? Pienten Helsinki yritti keksiä sateisen vappupäivän pelastuksia.


Pienten Helsingin Vappu Helsingissä 2023
tapahtumavinkit löydät TÄÄLTÄ.


Talvipuutarha on avoinna vappuaattona 30.4.2023 sekä vappupäivänä 1.5.2023 avoinna klo 10-16. Ihana eväsretkipaikka sisätiloissa! Vapaa pääsy.

Fallkullan kotieläintila on avoinna vappuaattona 30.4.2023 klo 10-14. Kahvila Kilikuppila on remontissa, joten omat eväät mukaan. Tilalle on vapaa pääsy.

Mainos

Haltialan tilalla voi vierailla vapaasti aamusta ilta kymmeneen ja lampolakin on tämän hetken tiedon mukaan avoinna sunnuntaina 30.4.2023 klo 10-13. Haltialan pihapiiriin leikkipaikka on hakepintainen, joten pientä sadetta uhmaten kurahousut ja muut ulkoiluvermeet päälle ja leikkimään sekä moikkaa lehmiä. Tilalla toimiva kahvila-ravintola Wanha Pehtoori myy munkkeja ympäri vuoden! Tilalle on vapaa pääsy.

Uutelan kota on avoinna vappuaattona 30.4.2023 klo 11-15. Omat grillattavat mukaan, tulet kodassa valmiina.

Espoo: Suomen luontokeskus Haltia Nuuksiossa Espoossa on avoinna tämän hetken tiedon mukaan normaalisti. Pihan kodassa voi paistaa omia eväitä vappupiknikin muodossa. Luontokeskuksen näyttelyihin sisäänpääsymaksu.

Korkeasaaren eläintarhan voi kokea myös toisesta näkökulmasta ja tutkia eläintarhan sisätiloissa asuvat eläimet tarkasti ajan kanssa. Piknik-eväitä voi nauttia esimerkiksi kodassa, myös saaren ravintolat palvelevat. Sisäänpääsymaksu.

Useista Helsingin leikkipuistoista löytyy katoksi, joissa retkieväät voi syödä myös pienessä sateenropinassa ulkona. Myös useilla Uudenmaan virkistysalueyhdistyksen ulkoilualuilla on retkikatoksia ja niissä usein myös tulipaikkoja.

Kotona piknikin voi kattaa vaikka olohuoneen lattialle tai rakentaa majan, jonka täyttää ilmapalloilla ja vappuherkuilla!

Mainos

Mitä tehdään? Pienten Helsingin juttu vinkkaa kaksikymmentä helppoa ja ilmaista kohdetta Helsingissä lasten kanssa.


Hauskaa Vappua!

#pientenhelsinki


Seuraa Pienten Helsinkiä!
Pienten Helsinki Facebookissa
Pienten Helsinki Instagramissa
Pienten Helsinki TikTokissa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Real Cookie Bannerin evästelisäosa Wordpressiin