Taidenäyttelyyn!

Näyttelyvinkit pienille

Päivitetty 2.6.2018

Lapsille sopivia taidenäyttelyitä löytyy yllättävän paljon. Kulttuurikeskukset, kirjastot ja taidegalleriat ympäri kaupunkia tarjoavat juuri lapsille suunnattuja näyttelyitä tai taide-elämyksiä, jotka sopivat kaikenikäisille. Pienten Helsinki toivoo, että listauksen avulla näihin hienoihin tapahtumiin löytäisivät mahdollisimman monet. Taidenäyttelyssä käyminen on voi innostaa myös pientä taiteilijaa luomaan oman näyttelyn, Helsingissä tähän on mahdollisuus esimerkiksi Kirjasto 10:ssa mutta muitakin mahdollisuuksia kannattaa kysellä. Lasten tekemä taide saattaisi ilahduttaa myös ikäihmisiä palvelutaloissa?


Helsingin kaupunginmuseon Lasten kaupungissa on esillä 29.5.–31.8. kuvittaja Jenni Isotoffin tarinallinen taidenäyttely Unelma Mäykkynen & Helsinki.

Satu kuuluu kaikille -näyttely Kontulan kirjastossa 14.5.-8.6.2018. Lue lisää kirjaston sivuilta.

Päivälehden museon uusi, kaikenikäisille sopiva toiminnallinen näyttely Pelle Peloton – Maailman pelottomin keksijä on esillä syksyyn 2018 asti. Päivälehden museoon on vapaa pääsy. Pienten Helsingin juttu museosta löytyy täältä, juttu uudesta näyttelystä tulossa ihan pian!

Lue myös Pienten Helsingin Museokuulumisia -juttu!

Taidenäyttelyssä voi piipahtaa myös lasten kanssa.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.