Tiedote: Pienten Suomen 500 lapsiystävällistä matkailuvinkkiä ympäri Suomen

Julkaistu 1.6.2021

Mitä tehdä ja minne mennä lasten kanssa kesälomalla? Missä kannattaa poiketa reissatessa Suomessa? Mistä löytyvät Suomen parhaat leikkipuistot ja hienoimmat uimarannat? Entä kotieläinpihat, helposti saavutettavat luontokohteet tai unohtumattomat elämykset? Mitä muut perheen suosittelevat näkemään ja kokemaan Suomessa? Näihin kaikkiin kysymyksiin löydät vastauksen Pienten Suomesta!


Pienten Suomi on lapsiperheille suunnattu matkailusivusto, joka tarjoaa vinkkejä lasten kanssa reissaaville. Pienten Suomi eroaa perinteisistä matkailusivustoista, sillä jokainen sivulle päätynyt matkavinkki on jonkun toisen lasten kanssa matkustavan suosittelema. Sivustolle on kerätty vuoden 2020-2021 aikana huikeat 500 reissuvinkkiä ympäri Suomen ja vain lapsille sopivat kohteet ja vinkit ovat päätyneet karttapalveluun. Yhteiskehitetyn palvelun ansiosta mukana on paljon ainutlaatuisia kohteita ja elämyksiä, joista kuulee vain toisten matkailijoiden kautta. Suurin kiitos palvelun kehityksestä kuuluu siis sadoille vinkin antaneille!

Pienten Suomen matkavinkkejä pääsee selaamaan kartalta, jonka avulla matkareitin suunnittelu on helppoa. Kartan paikannuksen ollessa päällä pystyy näkemään, mitä paikkoja muut ovat suositelleet lähiseudulta. Matkan ei tarvitse olla pitkä, sillä hienoja kohteita voi löytyä myös lähes naapurista. Pienten Suomi suosittelee myös päiväretkien tekemistä!

Kesäkuussa 2021 Pienten Suomen kartalta löytyy ainakin:
85 lapsiystävällistä museokohdetta
62 elämystä ja nähtävyyttä lasten makuun
58 hellepäivien uimapaikkavinkkiä sekä kylpyläkohdetta
57 ihanaa kotieläintilaa tai muuta eläinkohdetta
55 mahtavaa leikkipaikkaa
53 unohtumatonta luontokohdetta ja retkipaikkaa
38 vinkkiä mitä tehdä
38 lapsimyönteistä palvelua
33 hauskaa huvittelukohdetta
21 yöpymispaikkavinkkiä
Eli huikaet 500 syytä matkaila Suomessa lasten kanssa!


Mikä oikein on Pienten Suomi? Pienten Suomi on kesällä 2020 julkaistu perhematkailusivusto ja suositun tapahtumasivusto Pienten Helsingin pikkusisko. Lisää Pienten Suomen taustoista voi lukea täältä. Pienten Helsinki ja Pienten Suomi ovat yhden äidin pääosin omakustanteinen projekti tarjota helppoja tekemis- ja matkailuvinkkejä muille perheille ja madaltaa kynnystä seikkailla lasten kanssa.

Vaikka viidensadan matkavinkin tavoite on täynnä, kartalla on edelleen tilaa uusille kohteille. Vinkkaa siis muidenkin perheiden iloksi, jos löysitte jotain erityisen kivaa lomareissulla!

Tehdään yhdessä kesästä 2021 todellinen kotimaanmatkailun kesä!

Lisätiedot:

Pienten Suomi
www.pientensuomi.fi
www.facebook.com/pientensuomi
www.instagram.com/pientensuomi
mari@pientehelsinki.fi

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.