Pienten Suomen yli 550 lapsiystävällistä matkailuvinkkiä ympäri Suomen

Julkaistu 1.6.2021

Mitä tehdä ja minne mennä lasten kanssa lomalla? Missä kannattaa poiketa reissatessa Suomessa? Mistä löytyvät Suomen parhaat leikkipuistot ja hienoimmat uimarannat? Entä kotieläinpihat, helposti saavutettavat luontokohteet tai unohtumattomat elämykset? Mitä muut perheen suosittelevat näkemään ja kokemaan Suomessa? Näihin kaikkiin kysymyksiin löydät vastauksen Pienten Suomesta!


Pienten Suomi on lapsiperheille suunnattu matkailusivusto, joka tarjoaa vinkkejä lasten kanssa reissaaville. Pienten Suomi eroaa perinteisistä matkailusivustoista, sillä jokainen sivulle päätynyt matkavinkki on jonkun toisen lasten kanssa matkustavan suosittelema. Sivustolle on kerätty vuoden 2020-2021 aikana huikeat 500 reissuvinkkiä ympäri Suomen ja vain lapsille sopivat kohteet ja vinkit ovat päätyneet karttapalveluun. Päivitys 29.7.2021: Kohteita kartalla nyt jo 555. Yhteiskehitetyn palvelun ansiosta mukana on paljon ainutlaatuisia kohteita ja elämyksiä, joista kuulee vain toisten matkailijoiden kautta. Suurin kiitos palvelun kehityksestä kuuluu siis sadoille vinkin antaneille!

Pienten Suomen matkavinkkejä pääsee selaamaan kartalta, jonka avulla matkareitin suunnittelu on helppoa. Kartan paikannuksen ollessa päällä pystyy näkemään, mitä paikkoja muut ovat suositelleet lähiseudulta. Matkan ei tarvitse olla pitkä, sillä hienoja kohteita voi löytyä myös lähes naapurista. Pienten Suomi suosittelee myös päiväretkien tekemistä!

Kesällä 2021 Pienten Suomen kartalta löytyy ainakin:
88 lapsiystävällistä museokohdetta
67 elämystä ja nähtävyyttä lasten makuun
75 hellepäivien uimapaikkavinkkiä sekä kylpyläkohdetta
61 ihanaa kotieläintilaa tai muuta eläinkohdetta
65 mahtavaa leikkipaikkaa
60 unohtumatonta luontokohdetta ja retkipaikkaa
40 vinkkiä mitä tehdä
44 lapsimyönteistä palvelua
34 hauskaa huvittelukohdetta
21 yöpymispaikkavinkkiä
Eli huikaet 555 syytä matkailla Suomessa lasten kanssa!


Mikä oikein on Pienten Suomi? Pienten Suomi on kesällä 2020 julkaistu perhematkailusivusto ja suositun tapahtumasivusto Pienten Helsingin pikkusisko. Lisää Pienten Suomen taustoista voi lukea täältä. Pienten Helsinki ja Pienten Suomi ovat yhden äidin pääosin omakustanteinen projekti tarjota helppoja tekemis- ja matkailuvinkkejä muille perheille ja madaltaa kynnystä seikkailla lasten kanssa.

Vaikka viidensadan matkavinkin tavoite on täynnä, kartalla on edelleen tilaa uusille kohteille. Vinkkaa siis muidenkin perheiden iloksi, jos löysitte jotain erityisen kivaa lomareissulla!

Tehdään yhdessä kesästä 2021 todellinen kotimaanmatkailun kesä!

Lisätiedot:

Pienten Suomi
www.pientensuomi.fi
www.facebook.com/pientensuomi
www.instagram.com/pientensuomi
mari@pientehelsinki.fi

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.