Pienenä Helsingin kattojen alla.
Pienenä Helsingin kattojen alla.
Mainos

Lapsimyönteisempi Helsinki?

Pienten Helsinki on täynnä lastentapahtumia ja vinkkejä tekemiseen lasten kanssa. Taustalla on kuitenkin myös ajatus ja tavoite lapsimyönteisemmästä Helsingistä ja maailmasta, jossa lapset ovat osa tätä kaupunkia ja sen arkea ja juhlaa.

Takaiskuja tässä taistelussa on nähty paljon, mutta myös iloisia valonpilkahduksia teoista ja tavoista tehdä tehdä asioista, joka tekevät tapahtumasta tai paikasta toimivan paikan pistäytyä lasten kanssa ja ennen kaikkea tervetulleen olon.

Lapsimyönteisyys on pieniä tekoja.

Pienten Helsinki haastaa paljastamaan lapsimyönteisiä tekoja, tapahtumia ja vaikka toiveita: miten Helsingistä (ja maailmasta) tehdään lapsimyönteisempi ja pienet huomioivampi paikka?

Haaste lähtee myös eri toimijoille ja tapahtumajärjestäjille: miten saada pienet asiakkaat tuntemaan olonsa tervetulleiksi, miten järjestää tapahtuman vaunuparkki toimivaksi (okei, pressanlinna nosti riman aika korkealle) tai millä pienillä teoilla tai oivalluksilla voi lapsivieraiden asiointia helpottaa? 

Voit jättää kommettisi alle, kommentoida Pienten Helsingin Facebook-sivulla tai Instagramissa tai kertoa kokemuksia myös sähköpostitse (mari (a) pientenhelsinki.fi). Suunnitelmissa koota lapsimyönteisiä tekoja yhden sivun alle.

#lapsimyönteisempihelsinki
#lapsimyönteisempimaailma

Suomen parhaiten vartioitu vaunuparkki?
Presidentinlinnan avoimet ovet 12.-14.9.2019.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.