Lapset ravintolassa -haaste! 

Lounasta? Välipalaa? Nälkä yllättää kesken matkan ja jostain pitäisi löytää paikka, jonne mahtuu rattaiden kanssa tai jossa on erityisen lapsiystävällinen tunnelma. Pienten Helsinki yritti listata lapsiystävällisiä lounaspaikkoja, -kahviloita ja -ravintoloita, mutta haaste oli liikaa yhdelle perheelle. On siis aika julistaa Lapset ravintolassa -haaste! 

Pienten Helsinki haastaa kaikkia lasten kanssa lounaspaikkaa etsivät tai hyvää lapsiystävällistä ravintolaa metsästävät perheet kertomaan parhaat vinkkinsä muille samojen haasteiden kanssa painiville. Haaveena luoda kattava listaus oikeasti hyviksi tai ainakin toimiviksi havaituista kahviloista ja ravintoloista lasten kanssa yhden linkin taakse ja helpottaa niin monen muun perheen arkea.
Ainakin meidän perhe todella hyötyisi tälläisestä ja se helpottaisi lasten kanssa liikkumista. Tärkeitä on, että paikasta on asiakaskokemus ja listalla jo olevia paikkoja voi kommentoida tai uusia kokemuksia päivittää. Voit siis jättää kommentin tai mielipiteen listalla jo olevallekin ravintolalle.

Vinkit ja ideat voi lähettää palautelomakkeelle Pienten Helsingille, niin kokoan tiedot yhteen yön pimeinä tunteina kaikkien saataville, toivottavaa on saada tiedot myös kartalle. Mikään ei ole tylsempää, kuin paniikissa miettiä lounaspaikkaa lasten kanssa keskellä ruuhkaista kauppakeskusta ja päätyä kaupan paistopisteen kautta mutustamaan karjalanpiirakoita kiljuvaan nälkään…

Cafe Monami toimii myös lasten kanssa.

Vinkatessasi paikkaa listalle, toivoisin ainakin seuraavia tietoja:
– Ravintolan tai kahvilan nimi
– Osoite (katuosoite tai internetosoite)
– Lounaspaikka/pikaruokapaikka/kahvila vai À la carte -ravintola?
– Onko lapsille oma ruokalista tai erimerkiksi oma lounashinta?
– Esimerkki hintatasosta tai esim. lasten lounaan hinta, jos tämä on tiedossa.
– Mahtuuko paikkaan sisälle rattailla/ onko paikka rattaille mietitty?
– Onko paikassa leikkipaikka tai muu vastaava? (tarkennus: on hetkiä, jolloin leikkapaikka on pelastaa!)
– Muita mahdollisia tietoja ja huomioita, omia mielipiteitä ja suosituksia?

Kahvilat ja ravintolat! Haluatko näkyvyyttä sivulla? Ota yhteyttä (mari (a) pientenhelsinki.fi), niin jutellaan lisää! Harkinnassa myös erityisen lapsiystävällisille ravintoloille ja kahviloille oma Pienten Helsinki -suosittelee tunnus.

Vinkkaa lapsiystävällinen ravintola Pienten Helsingin Lapset ravintolassa -haasteeseen tai kommentoi aihetta muuten palautelomakkeella. Lomakkeella voit myös ottaa yhteyttä Pienten Helsingin tekijään.

[contact-form-7 id=”6095″ title=”Yhteydenottolomake 1″]