Latukahvilaan meren jäälle!

Karpinselän Latukahvila Laajasalossa aukeaa taas

Julkaistu helmikuussa 2018, päivitetty 19.2.2021.

Jos mietit vielä mitä tehdä talvilomaviikolla, Pienten Helsinki vinkkaa ja ennen kaikkea suosittelee retkeä Laajasaloon ja Latukahvilaan meren jäälle. Juttu helmikuulta 2018, mutta latukahvila palvelee myös talvilomaviikolla 2021!

Latukahvila Laajasalon uimarannan edustalla Karpinselällä on avoinna taas päivittäin ajalla 19.-28.2.2021 klo 10-18. Kahvilassa voi herkutella muurinpohjaletuilla, lohisopalla, ostaa makkaraa avotulelle paistettavaksi sekä muilla perinteisillä kahvilaherkuilla. Kahvilan kulmilla pääsee myös pilkkimään sekä pöyrimään napakelkassa.

HUOM! Jäätilanne tulee varmistaa aina ennen kahvilaretkeä!

Latukahvila löytyy Laajasalon uimarannan edustalta meren jäältä.

Kahvilaan löytää helposti kävelemällä Laajasalon uimarannalta lähtevää, aurattua polkua. Kahvila on saavutettavissa myös pulkalla, rattailla ja sinne voi myös luistella tai hiihtää. Kulkureitti voi olla paikoin liukas.

Latukahvila Karpinselällä Laajasalossa, taustalla näkyy Jollas.

Laajasalon uimarannan läheisyydesstä löytyy myös leikkipaikka, luistelukentät ja hiihtolatuja. Bussi (89) Herttoniemen metroasemalta tuo uimarannan läheisyyteen reilussa viidessä minuutissa Herttoniemestä, muillakin Laajasalon busseilla pääsee melko lähelle. Auto kannattaa parkkeerata Laajasalon ala-asteen parkkipaikalle.

Latukahvila on ainutlaatuisuudessaan elämys hienoina talvipäivinä. Mene siis ihmeessä vaikka vaan ihmettelemään ja nauttimaan talvipäivistä! Kahvilassa saattaa olla jonoa, mutta tunnelman ja tapahtuman ainutlaatuisuuden vuoksi piipahtaminen paikalla kannattaa.

Lisätiedot Helsingin Latukahvilan Facebook-sivulta.

HUOM! Jäätilanne tulee varmistaa aina ennen kahvilaretkeä!

Seuraa Pienten Helsinki:
Pienten Helsinki Facebookissa
Pienten Helsinki Instagramissa
Pienten Helsinki Twitterissä

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.