Pienenä Helsingin kattojen alla.
Pienenä Helsingin kattojen alla.

Pikavinkki viikonlopulle: Latukahvilaan meren jäälle!

Karpinselän Latukahvilassa Laajasalossa

Julkaistu helmikuussa 2018, päivitetty 15.2.2019.

Jos mietit vielä mitä tehdä viikonloppuna, Pienten Helsinki vinkkaa ja ennen kaikkea suosittelee retkeä Laajasaloon ja Latukahvilaan meren jäälle. Juttu helmikuulta 2018, mutta latukahvila palvelee myös talvilomaviikolla 2019!

Latukahvila Laajasalon uimarannan edustalla Karpinselällä on avoinna taas 15.-24.2.2019 klo 10-18. Kahvilassa voi herkutella muurinpohjaletuilla, lohisopalla, ostaa makkaraa avotulelle paistettavaksi sekä muilla perinteisillä kahvilaherkuilla. Jäälle on myös tehty telttasauna ja avontouintipaikka, paikka pilkkimistä varten sekä napakelkka lasten iloksi (vuoden 2019 aktiviteetit eivät ole tiedossa).
HUOM! Jäätilanne tulee varmistaa aina ennen kahvilaretkeä!

Kahvilaan löytää helposti kävelemällä Laajasalon uimarannalta lähtevää, aurattua polkua. Kahvila on saavutettavissa myös rattailla ja sinne voi myös luistella tai hiihtää. Päivitys helmikuussa 2019: lumi on pääosin sulanut, joten paikoin kulkureitti on liukas.

Laajasalon uimarannan läheisyydesstä löytyy myös leikkipaikka, luistelukentät ja hiihtolatuja. Bussi (89) Herttoniemen metroasemalta tuo uimarannan läheisyyteen reilussa viidessä minuutissa Herttoniemestä, muillakin Laajasalon busseilla pääsee melko lähelle. Auto kannattaa parkkeerata Laajasalon ala-asteen parkkipaikalle.

Latukahvila on ainutlaatuisuudessaan elämys hienoina talvipäivinä. Mene siis ihmeessä vaikka vaan ihmettelemään ja nauttimaan talvipäivistä! Kahvilassa saattaa olla jonoa, mutta tunnelman ja tapahtuman ainutlaatuisuuden vuoksi piipahtaminen paikalla kannattaa.

Jos Latukahvilan ruuhka ei innosta, Uutelan uusi kota on auki viikonloppuisin.

Helsingin latukahvila facebookissa.

HUOM! Jäätilanne tulee varmistaa aina ennen kahvilaretkeä!

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.