Pikavinkki viikonlopulle: Latukahvilaan meren jäälle!

Karpinselän Latukahvilassa Laajasalossa

Jos mietit vielä mitä tehdä viikonloppuna, Pienten Helsinki vinkkaa ja ennen kaikkea suosittelee retkeä Laajasaloon ja Latukahvilaan meren jäälle. Päivitys: Latukahvila on suljettu, mutta kahvilan napakelkka on yhä paikallaan. Laajasalon uimarannalla Suuri Kevättempaus sunnuntaina 4.3.2018 klo 11-14. Päivitys 7.3.2018: Napakelkan läheisyydessä on avoin avanto, josta on on noussut jään päälle vettä, joten nämä seikat on tärkeää huomioida liikuttaessa alueella.

Latukahvila Laajasalon uimarannan edustalla Karpinselällä on avoinna vielä tämän viikonlopun 24.-25.2.2018 klo 10-18. Kahvilassa voi herkutella muurinpohjaletuilla, lohisopalla, ostaa makkaraa avotulelle paistettavaksi sekä muilla perinteisillä kahvilaherkuilla. Jäälle on myös tehty telttasauna ja avontouintipaikka, paikka pilkkimistä varten sekä napakelkka lasten iloksi.

Kahvilaan löytää helposti kävelemällä Laajasalon uimarannalta lähtevää, aurattua polkua. Kahvila on saavutettavissa myös rattailla ja sinne voi myös luistella tai hiihtää.

Laajasalon uimarannan läheisyydesstä löytyy myös leikkipaikka, luistelukentät ja hiihtolatuja. Bussi (89) Herttoniemen metroasemalta tuo uimarannan läheisyyteen reilussa viidessä minuutissa Herttoniemestä, muillakin Laajasalon busseilla pääsee melko lähelle. Auto kannattaa parkkeerata Laajasalon ala-asteen parkkipaikalle.

Latukahvila on ainutlaatuisuudessaan elämys hienoina talvipäivinä. Mene siis ihmeessä vaikka vaan ihmettelemään ja nauttimaan harvoista talvipäivistä! Kahvilassa saattaa olla jonoa, mutta tunnelman ja tapahtuman ainutlaatuisuuden vuoksi piipahtaminen paikalla kannattaa.

Jos Latukahvilan ruuhka ei innosta, Uutelan uusi kota on auki myös sunnuntaina 😉

Helsingin latukahvila facebookissa.

Muita vinkkejä viikonlopun menoista löydät

Pienten Helsingin Minne tällä viikolla -jutusta!

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.