Mainos

Pienten Helsingille Helsingin kulttuuriteko 2023 -palkinto!

Pienten Helsingille on myönnetty Helsingin kulttuuriteko 2023 -palkinto

Sain perjantaina 5.1.2023 suuren kunnian vastaanottaa Helsingin kulttuuriteko 2023 -palkinnon Oodin Maijasalissa. Tämä oli suuri ilo niin minulle, Pienten Helsingille kuin myös helsinkiläiselle lastenkulttuurille. Palkinto annettiin ensimmäisen kerran sen historiassa lastenkulttuuritoimijalle ja pidän tätä erittäin ilahduttavana asiana. Ja mikä parasta, toinen kunniamaininta annettiin maailman parhaimmalle Skidit kollektiiville ❤️

Suuri kiitos kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunnan kulttuuri- ja kirjastojaosto ja Helsingin kaupunki tästä palkinnosta. Kiitos Pienten Helsinkiä palkinnon saajaksi ehdottaneet ja kaikki Pienten Helsingin seuraajat sekä erityisesti Helsingin pienet seikkailijat. Suuret kiitokset myös kaikille ideaan uskoneille ja siinä matkan varrella kannustaneille. Erityiskiitos PH:n taustatiimille: Anton, Edith ja Ingrid.

Mainos

Lastenkulttuuri ja lapset voittivat ja se on ihan mahtavaa ❤️

”– Pienten Helsinki on yksi kaupungin tehokkaimpia lastenkulttuurin markkinoijia ja viestinviejiä. Yhden ihmisen tarmokkuudella ja rajallisilla resursseilla ylläpidetty blogisivusto ja sosiaalisen median tilit edustavat kansalaisaktiivisuutta ja yksilötason lapsiystävällisyyden toteuttamista parhaimmillaan. Ne rakentavat siltaa tapahtumien ja yhteisöjen välille auttaen helsinkiläisiä osallistumaan heille sopiviin kulttuuripalveluihin, taustoittaa kulttuuri- ja kirjastojaoston puheenjohtaja Sirpa Asko-Seljavaara.

Kaupunkilaisilta saatujen kommenttien perusteella Pienten Helsinki on lisännyt oleellisesti lastenkulttuurin saavutettavuutta ja madaltanut lapsiperheiden kynnystä osallistua kulttuuritapahtumiin, kun lastenkulttuurivinkit ovat löytyneet kootusti yhdestä paikasta.”

Lue lisää Helsingin kaupungin sivuilta!

Mainos

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on pienten-helsinki-logo.png
#pientenhelsinki

Seuraa Pienten Helsinkiä!

Pienten Helsinki Facebookissa
Pienten Helsinki Instagramissa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Real Cookie Bannerin evästelisäosa Wordpressiin