Mainos

Leikkipuistojen puistoruokailu kesällä 2023

Leikkipuistojen puistoruokailu on päättynyt tämän kesän osalta 4.8.2023.

Helsingin kaupungin leikkipuistojen kesäruokailuperinne jatkuu myös tänä kesänä. Maksuton lounas tarjotaan Helsingin kaupungin avoinna olevissa leikkipuistoissa alle 16-vuotiaille lapsille ja nuorille. Leikkipuistoruokailu alkaa tänä vuonna koululaisten ensimmäisenä lomapäivänä 5.6.2023 ja päättyy 4.8.2023.Katso kesällä 2023 avoinna olevat leikkipuistot sekä puistoruokailun kesän ruokalista jutun lopusta!


Koululaisten ensimmäisenä kesälomapäivänä alkaa 81. leikkipuistojen puistoruokailukesä. Helsinki tarjoaa alle 16-vuotiaille lapsille ja nuorille maksuttoman lounaan avoinna olevissa leikkipuistoissa arkisin klo 12 ajalla 5.6.-4.8.2023.

Mukaan puistoruokailuun tarvitaan oma syvä lautanen, ruokailuvälineet ja juomaa. Lounaslistalla on erilaisia keittoja ja pataruokia ja esimerkiksi omat eväsleivät ovat hyvä lisä lounaalle.

Mainos

Puistoruokailuun osallistuakseen ei tarvitse ennakkoilmoittautumista ja lounasta on tarjolla kaikissa Helsingin kaupungin avoinna olevissa leikkipuistoissa. Paikalla kannattaa olla ajoissa, sillä ruokaa on rajallisesti. Huomaa, että osa leikkipuistoista on suljettuna osan tai jopa koko kesän, joten lähileikkipuiston tilanne kannattaa tarkastaa jutun alla olevasta kesätoiminna kartasta.

Leikkipuistojen ruokalista kesä 2023 (suomeksi)

Koko kesän avoinna olevat leikkipuistot 2023:

Etupelto, Hilleri, Ida, Intia, Kannelmäki, Kurrannummi, Lahnalahti, Lampi, Linnunrata, Lohikäärmepuisto, Mustakivi, Myllynsiipi, Mäkitorppa, Nuoli, Piika, Rudolf, Ruoholahti, Sanna, Traktori, Tuorinniemi, Viikkari ja Viiri

Ajalla 5.-30.6.2023 avoinna olevat leikkipuistot:

Arabia, Brahe, Iso-Antti, Isonneva, Kotinummi, Nurkka, Salpausselkä, Strömberg, Taivallahti,
Torpparinmäki, Trumpetti ja Ulvila

Ajalla 3.7.-9.8.2023 avoinna olevat leikkipuistot:

Kankarepuisto ja Linja

Mainos

Koko kesän suljettuna olevat leikkipuistot:

Filpus, Haruspuisto, Jalopeura, Kaunokki, Kesanto, Kiikku, Kimmo, Kipinäpuisto, Laurinniitty, Lehdokki, Loru, Maasälpä, Maunula, Mellunmäki, Munkki, Roihuvuori, Rusthollari, Santahamina, Seppä, Soihtu, Tapuli, Tullinpuomi, Unikko, Vallila, Vähätupa, Kiiltotähti, Orava ja Puuskakulma


#pientenhelsinki

Seuraa Pienten Helsinkiä:
Pienten Helsinki Facebookissa
Pienten Helsinki Instagramissa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 ajatuksia aiheesta “Leikkipuistojen puistoruokailu kesällä 2023”

Real Cookie Bannerin evästelisäosa Wordpressiin