Mainos

Tapahtumien superviikonloppu 20.-21.5-2017

Helsingissä järjestetään tänä viikonloppuna paljon erilaisia yleisötapahtumia. Pienten Helsinki kokosi yhteen viikonlopun menovinkit lasten kanssa seikkaileville.

Lauantai 20.5.2017

Puhvetti ja puuhaa pienille klo 10-14
Leikkipuisto Linja

Tervetuloa viihtymään Linjan Leikkipuistoon Ravintolapäivänä 20.5. klo 10-14!
Tarjolla Soppakeittiön kärrystä lounaskeittoa ja buffetista herkkuja.
Ohjelmassa poniratsastusta (klo 11-13), ongintaa ja paljon muuta hauskaa puuhaa lapsille. Järjestäjänä Päiväkoti Kalevan vanhempaintoimikunta. Rahat päiväkodin lasten toimintaan.

Lisätietoja tapahtumasta 

Hevoset Kaivarissa 2017 klo 10-20
Kaivopuisto

Hevoset Kaivarissa on koko perheen ilmaistapahtuma, joka järjestetään Helsingin Kaivopuistossa lauantaina 20.5. klo 10-20.
Tapahtuma-alueena on koko Kaivopuiston alue sekä Meripuisto ja Fredrik Stjernvallin puisto, josta löytyvät laitumet ja kärryajelu. Kaikki näytökset ja kilpailut tapahtuvat Kaivopuistoon rakennetulla hiekkapohjaisella juhlakentällä. Expo-alueelta löytyy runsaasti näytteilleasettajia.

Lisätietoja tapahtumasta 

Satu Sopanen ja Tuttiorkesteri juhlakonsertti
Savoy-teatteri

Kevät koittaa Mikä-Mikä-Satumaassa, ja on juhlien aika! Satu Sopanen ja Tuttiorkesteri sekä joukko musisoivia ystäviä johdattavat lapset seikkailulle Kapteeni Koukun ja Keijukaisten maailmaan. Mikä-Mikä-Satumaassa laulun ja leikin voimalla voi saada ihmeitä aikaan! Konsertti kestää 50min, ei väliaikaa, sopii 1-6-vuotiaille. Liput 16,50 euroa.

Lisätietoja tapahtumasta


 

Arabian katufestivaali 2017

Arabian katufestivaali valtaa taas Hämeentien ja Intiankadun ympäristön kymmenennen kerran. Ohjelmaa koko perheelle, mutta paljon tekemistä myös pienille. Ohjelma löytyy kokonaisuudessaan osoitteesta http://artova.fi/ohjelma-akf

Lisätietoja tapahtumasta


 

Koko Kylän kirppispäivä ja Kumpula-juoksu ko 10-16
Kumpulan kylätila, Intiankatu 36

Hyvän tuulen tapahtuma Kumpulan puutalo-idyllissä. Tapahtumapaikka Limingantie Kätilöopistolta aina Intiankadulle asti.

Lisätietoja tapahtumasta 

Teurastamon kesän avaus! klo 12-18
Teurastamo, Työpajankatu 2

Monipuolista ohjelmaa koko perheelle mm. ruokakojuja, työpajoja, pihapelejä ja livemusiikkia. Erityisesti pienille suunnattua ohjelmaa Kirjaverstaalla Lasten lauantain muodossa.

Lisätietoja tapatumasta 

Ravintolapäivä
ympäri Helsinkiä

Maailman suurin ruokafestivaali valtaa taas Helsingin, kun kuka tahansa voi perustaa oman ravintolan päiväksi. Mukana myös lapsille suunnattuja ravintoloita sekä lasten itse perustamia ravintoloita.

Lisätietoja tapahtumasta


 

Ihana Helsinki-perhepäivä

Lauantaina 20.5. Ihana Helsinki -kaupunkifestivaali tarjoaa koko perheen ohjelmaa: Esplanadin puistossa Leirikesä ry:n askartelupaja, Ihana Helsinki tapahtumaan osallistuvat museot johdattavat lapset työpajojen lomassa taiteen maailmoihin, Design District -alueen toimijat valtaavat Dianapuiston omalla Design District Marketilla. Ja paljon muuta! Tarkemmat ohjelmatiedot osoitteesta www.ihanahelsinki.fi


 

Kallio Kukkii Piknik 2017
Dallapénpuisto

Perinneleikkejä, työpajoja, villasukkateatteria ja paljon muuta ohjelmaa koko perheelle Dallapénpuistossa ja sen ympäristössä.

Lisätietoja tapahtumasta


 

Pakila 600 vuotta Keskiaikainen tapahtuma klo 11-16
Pakilan yläasteen koulu

Pakilan 600-vuotisjuhlavuoden kunniaksi järjestettävä koko perheen Keskiaikainen tapahtuma. Paljon ohjelmaa lapsille ja aikuisille, markkinatori, ruokaa ja juomaa sekä työnäytöksiä.
Lisätietoja tapahtumasta


 

Idän Kylähjuhla klo 14-18.30
Stoa

Kolmatta kertaa järjestettävä itähelsinkiläisten oma kyläjuhla on paras tapa aloittaa kesä. Energisten keikkojen lisäksi ohjelmasta löytyy mm. uusi katusirkusesitys, yhteisötaidetta ja Story Sharing -sessio. Lämpimän letkeään tapahtumaan on vapaa pääsy.

Lisätietoja tapahtumasta


 

Malmin päivä
Malmitalo ja Ala-Malmin puisto

Malmitalossa Lastenkulttuurikeskus Musikanttien interaktiivinen nukketeatteriesitys Tipun seikkailut klo 11 (kesto 30 min), joka sopii aivan pienimmillekin katsojille. Malmin kirjastossa vietetään Lasten lauantaita klo 12–15, paikalla mm. Täti Taikakynä ja naamiaiset. Ala-Malmin puiston ympäristöstä löytyy kaikenlaista ohjelmaa, kuten pinssien askartelua ja muotokuvatyöpaja. Paljon ohjelmaa koko perheelle.

Lisätietoja tapahtumasta 

Pikkis juhlii klo 12-20
Viiripuisto (lasten ohjelman osalta)

Viiripuiston alue on omistettu lastenohjelmalle klo 12-17. Kirjasairaalassa voi korjata kulahtaneet kirjat, kierrätysmuskarissa opitaan musiikin keinoin ympäristötietoutta ja työpajassa vanhat cd-levyt saavat uuden elämän. Ylimääräistä energiaa lapset voivat purkaa mm. pomppukirkossa, temppuradalla tai perinneleikkien parissa.

Lisätietoja tapahtumasta 

Meidän metsän kevät -lastenkonsertti klo 15-16
Senaatintori

Musikantit Kaisa Sidoroff, Hanna Autio, Jussi Hirvonen, Satu Laakso, Sanna-Maarit Hakkarainen ja Hanna Remes vievät koko perheen musiikilliselle kevätretkelle keskelle Stadia.
Kirkon musiikkijuhlien ohjelmaa. Vapaa pääsy.

Lisätietoja tapahtumasta


 

Sunnuntai 21.5.2017

 

MLL Tapaninkylän Kevättempaus klo 10-13
Leikkipuisto Kurranummi

MLL tapaninkylä järjestää perinteisen lapsiperheiden ilmaistapahtuman Leikkipuisto Kurranummessa. Pääesiintyjänä on Kengurumeininki.

Lisätietoja tapahtumasta 

Roihuvuoren Hanami 2017 – Helsingin X Kirsikankukkajuhla
Roihuvuoren Kirsikkapuisto klo 12-18

Kymmenes kirsikankukkajuhla Helsingin Roihuvuoressa.
Koko perheen ohjelmallinen piknik-tapahtuma. Ohjelma sisältää japanilaisen kulttuurin esittelyä, mm. buto-tanssia, cosplay- pukukilpailu, ikebanaa, japanilaisia taistelulajeja sekä teetaidetta. Mukana myös akita-koiria. Tapahtuma-alueella on myynnissä japanilaisia herkkuja, mutta tapahtumaan voi tulla hyvin oman eväskorin kanssa. Lisätietoja: www.roihuvuori.fi/hanami


 

Hevoset Kaivarissa 2017 klo 9-17
Kaivopuisto

Hevoset Kaivarissa on koko perheen ilmaistapahtuma järjestetään Helsingin Kaivopuistossa sunnuntaina 21.5. klo 9-17.

Tapahtuma-alueena on koko Kaivopuiston alue sekä Meripuisto ja Fredrik Stjernvallin puisto, josta löytyvät laitumet ja kärryajelu. Kaikki näytökset ja kilpailut tapahtuvat Kaivopuistoon rakennetulla hiekkapohjaisella juhlakentällä. Expo-alueelta löytyy runsaasti näytteilleasettajia.

Lisätietoja tapahtumasta 

Lasten saariseikkailu klo 13-15
Harakan saari, yhteysveneen lähtöpaikka Ullanlinan laituri (Ehrenströmintie 3 b)


Lasten saariseikkilu järjestetään klo 13–15. Retkellä tutustutaan saaristoluontoon eläytymällä ja seikkailemalla. Seikkailu on suunnattu 4–10-vuotiaille lapsille aikuisten seurassa. Vapaa pääsy, yhteysalusmaksu 2€/5€. Lisätietoja tapahtumasta


 

Steinerpäiväkoti Pellavan kevätkarnevaali klo 10-14
Steinerpäiväkoti Pellava
Pohjolankatu 3-5


Pellava kutsuu kaikki viettämään keväistä karnevaalipäivää. Ohjelmassa muun muassa hevosajelua, tanssit, Lastenorkesteri The Bätmäns, kirpputori sekä herkkukahvila.Lisätietoja tapahtuma
sta

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.