Mainos

Leikkipuistojen kesäruokailu 2024

Helsingin kaupungin leikkipuistojen kesäruokailuperinne jatkuu myös tänä kesänä. Maksuton kesälounas tarjotaan Helsingin kaupungin avoinna olevissa leikkipuistoissa alle 16-vuotiaille lapsille ja nuorille. Leikkipuistojen kesäruokailu alkaa tänä vuonna koululaisten ensimmäisenä lomapäivänä 3.6.2024 ja päättyy 2.8.2024. Katso kesällä 2024 avoinna olevat leikkipuistot sekä puistoruokailun kesän ruokalista jutun lopusta!


Koululaisten ensimmäisenä kesälomapäivänä alkaa 82. leikkipuistojen puistoruokailukesä. Helsinki tarjoaa alle 16-vuotiaille lapsille ja nuorille maksuttoman lounaan avoinna olevissa leikkipuistoissa arkisin klo 12 ajalla 3.6.-2.8.2024 (puistoruokailua EI järjestetä leikkipuisto Lorussa Oodissa).

Uutta! Tänä kesänä puistoruokailu järjestetään myös Vantaalla!

Mainos

Mukaan puistoruokailuun tarvitaan oma syvä lautanen, ruokailuvälineet ja juomaa. Lounaslistalla on erilaisia keittoja ja pataruokia, joten esimerkiksi omat eväsleivät ovat hyvä lisä lounaalle.

Puistoruokailuun osallistuakseen ei tarvitse ennakkoilmoittautumista ja lounasta on tarjolla kaikissa Helsingin kaupungin avoinna olevissa leikkipuistoissa. Paikalla kannattaa olla ajoissa, sillä ruokaa on rajallisesti. Huomaa, että osa leikkipuistoista on suljettuna osan tai jopa koko kesän, joten lähileikkipuiston tilanne kannattaa tarkastaa jutun alla olevasta kesätoiminna kartasta.

Leikkipuistojen ruokalista kesällä 2024

Koko kesän avoinna olevat leikkipuistot 2024:

Piika, Vähätupa, Kannelmäki, Laurinniitty, Munkki, Isonneva, Taivallahti, Lahnalahti, Intia, Mäkitorppa, Viikkari, Kurranummi, Linja, Traktori, Maasälpä, Linnunrata, Tuorinniemi, Rudolf, Myllynsiipi, Mellunmäki, Lohikäärmepuisto, Mustakivi ja Etupelto

Ajalla 3.-28.6.2024 avoinna olevat leikkipuistot:

Trumpetti, Nuoli, Ida, Torpparinmäki, Kotinummi, Kankarepuisto, Kiikku, Iso-Antti, Hilleri, Arabia, Brahe, Loru, Ulvila ja Maunula

Mainos

Ajalla 1.7.-7.8.2024 avoinna olevat leikkipuistot:

Nurkka, Kipinäpuisto, Orava ja Lehdokki

Koko kesän suljettuna olevat leikkipuistot:

Santahamina, Kiiltotähti, Roihuvuori, Salpausselkä, Kesanto, Strömberg, Ruoholahti, Seppä, Sanna, Viiri, Kimmo, Filpus, Lampi, Rusthollari ja Tapuli.


Pienten Helsingin Kesä Helsingissä -sarja

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on pienten-helsinki-logo.png
#pientenhelsinki

Seuraa Pienten Helsinkiä!
Pienten Helsinki Facebookissa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Real Cookie Bannerin evästelisäosa Wordpressiin