Mainos

Pikku Kakkosen juhlanäyttely

Pikku Kakkosen juhlanäyttely Helsingissä

Pikku Kakkonen täyttää tänä vuonna neljäkymmentä vuotta ja kutsuu kaikki ystävät juhlimaan merkkivuotta omaan juhlanäyttelyyn. Näyttelyssä on esillä viiden vuosikymmenen nostalgisia valokuvia Pikku Kakkosen historiasta aina tähän päivään ja sen voi kulkea läpi useamman eri pelin muodossa tai nauttia kokonaisuudesta vain katsellen.

Elämyksellisessä valokuvanäyttely on kiertänyt jo monta paikkakuntaa ympäri Suomen ja saapuu elokuun ensimmäisenä päivänä kuukaudeksi Helsinkiin ja Annantalolle aivan Helsingin ydinkeskustaan. Pikku Kakkosen juhlanäyttely on esillä koko elokuun Annantalon sisätiloissa talon aukioloaikoina. Näyttelyn yhteydessä on myös mahdollisuus taiteilla Pikku Kakkoselle onnittelukortti.

Mainos

Ihanan näyttelyn avajaisia vietetään tiistaina 1.8.2017 klo 13-15 Annantalon takapihan A.lavalla. Avajaisissa laulattamassa ja leikittämässä Pikku Kakkosesta tutut Nalle, Siina ja Susanna. Esityksen A.lavalla alkavat klo 13 sekä klo 14.

Juhlanäyttely jatkuu koko elokuun Annantalon sisätiloissa. Helsingin jälkeen se jatkaa matkaansa kohti Turkua.

Pikku Kakkosen juhlanäyttely on osa Suomi 100 -juhlavuotta ja Suuri lukuseikkailu-hanketta, jota koordinoivat Lastenkirjainstituutti ja Lukukeskus

Mainos

Näyttelyyn ja avajaisiin on vapaa pääsy.

 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Real Cookie Bannerin evästelisäosa Wordpressiin