Pienten Suomi

Pienten Suomi vie seikkailulle mielenkiintoisiin paikkoihin lasten kanssa. Yhteisöllinen karttapalvelu kerää parhaat vinkit kotimaanmatkailuun lasten kanssa. Vinkkaa kiva leikkipuisto, upea uimaranta tai muuten vain näkemisen arvoinen paikka lapsi-näkökulmasta, niin autat muita perheitä suunnittelmaan reissua ympäri Suomen.

Mutta mikä oikein on Pienten Suomi?

Pienten Suomi on kolmivuotiaan Pienten Helsingin pikkusisko. Sivuston ideana on tarjota vinkkejä ja ideoita perheille kesälomareissuihin, mökkimatkoille tai päiväretkille lasten kanssa. Pääpaino palvelussa on juuri lapsinäkökulma: mitä kivaa, mielenkiintoista, hauskaa tai uutta kannattaisi kokea ja mitä sinä suosittelisit muille lasten kanssa reissaaville. Koska Pienten Helsingin taustatiimi ei valitettavasti tunne läheskään kaikkia Suomen helmiä, kaivataan kipeästi teidän apuanne: kerrottehan omat suosikkinne Suomen salaisuuksista ja pelastette näin jonkun toisen perheen loman! Pienten Suomea rakennetaan yhteisöllisesti toisia auttaen. Projektin on ollut suuri menestys ja reissuvinkkejä perheille ympäri Suomen on kasassa on huikeat 511! Vinkkejä pääset selaamaan tästä.

Tiedote: Pienten Suomen 500 lapsiystävällistä matkailuvinkkiä ympäri Suomen

Vinkit kootaan karttaan aihealueittain ja sinun tehtäväsi on helppo: kirjoita vain vinkkisi VINKKI-LOMAKKEESEEN (alla) ja paina lähetä. Vinkkaaminen on nopeaa ja vaivatonta eikä vinkkaajan nimeä kysytä. Tehdään yhdessä Pienten Suomi-kartasta värikäs seikkailujen täyttämä matka halki Suomen!
Vinkkilomakkeen web-versio löytyy tämän linkin kautta.

Vinkki voi olla melkein mitä vain: tekemistä, kokemista, luontokohde, hupia, uimapaikka-idea, hieno leikkipaikka, lapsimyönteinen palvelu tai mitä vain voisit kuvitella lapsiperheiden arvostavan.

Pienten Suomi haluaa Pienten Helsingin lailla tehdä perheiden arjesta ja lomista ihan vähän helpompaa ja rohkaista seikkailemaan uusissa paikoissa. Kultaisena ajatusviivana on Pienten Helsingin tausta-ajatuksen: kaikki helposti yhdestä paikasta, kokemusasiantuntijoiden suosittelemina ja uudet seikkailut: lapsille elämys on usein hieno satamanosturi, kiva luontoretki tai mahtava karuselli uudessa leikkipaikassa. Toiveena on myös rohkaista matkailemaan Suomessa. 
Pienten Suomen kohderyhmä ovat lapsiperheet, joissa on alle 10-vuotiaita lapsia.

Kesä 2020-2021 on Pienten Suomen pilottivaihe, jonka tarkoitus on testata idean toimivuutta Pienten Helsinki-sivun alla. Palvelulle on tarkoitus rakentaa myös ihan oma sivusto, jos idea alkaa elämään.

#pientensuomi
www.pientensuomi.fi

Real Cookie Bannerin evästelisäosa Wordpressiin