Tarjolla tosi hyviä mainospaikkoja!

Tapahtumiin ja tekemiseen Helsingissä lasten kanssa keskittyvä sivusto Pienten Helsinki sekä perhematkailusivusto Pienten Suomi etsivät mainostajia mahdollistamaan sivun jatkon ja kehityksen ja tarjoavat samalla erinomaisia mainospaikkoja aihepiiriin sopiville yrityksille.

Kesä 2021 tulee olemaan todellinen lähi- ja kotimaanmatkailun kesä ja perheet Helsingissä kuin ympäri Suomen etsivät parhaillaan vinkkejä lomakaudelle. Pienten Helsinki ja Pienten Suomi tavoittavat erinomaisesti lasten kanssa lomailevat perheet sivuston tarkan aihepiirin vuoksi. Miltä siis kuulostaisi mainospaikka sivustolla?
 
Tarjolla on esimerkiksi mainosbanneripaikkoja ja kaupallisia yhteistyöjuttuja sivustolla. On myös mahdollista sponsoroida Pienten Helsinkiä ja Pienten Suomea yrityksen nimikkoartikkelin muodossa ja auttaa näin sivustoa laajenemaan ja tarjoamaan entistäkin monipuolisempaa sisältöä. Klikkaamalla linkkejä näet esimerkin vastaavasta aiemmasta mainoskampanjasta. Tärkein toive on, että mainoksen aihepiiri kiinnostaa aidosti myös sivuston kohderyhmää.

Mutta mikä oikein on Pienten Helsinki ja Pienten Suomi?
Pienten Helsinki on vuonna 2017 perustettu lasten kanssa tekemiseen keskittyvä sivusto, joka vinkkaa tekemistä, kokemista, elämyksiä ja muita palveluita perheille Helsingissä ja sen lähiseuduilla. Pienten Helsingin brändi on tunnettu ja luotettu helsinkiläisten lapsiperheiden keskuudessa.
Pienten Helsingin pikkusisko, vuonna 2020 perustettu Pienten Suomi, toimii samalla alustalla tarjoten matkailuvinkkejä lasten kanssa reissaaville ympäri Suomen. Kesällä 2021 Pienten Suomen kartalta löytyy yli 500 matkailuvinkkiä ympäri Suomen.
Pienten Helsingissä ja Pienten Suomessa vierailee keskimäärin 20 000 – 40 000 kävijää kuukaudessa. Lisää Pienten Helsingin ja Pienten Suomen taustoista voi lukea täältä

Pienten Helsinki ja Pienten Suomi ovat yhden äidin pääosin omakustanteinen projekti tarjota helppoja tekemis- ja matkailuvinkkejä muille perheille. 

Kiinnostuitko? Jutellaan lisää!

Lisätiedot:

Pienten Helsinki & Pienten Suomi
mari@pientenhelsinki.fi
Y-tunnus: 2946272-7
www.pientenhelsinki.fi
www.pientensuomi.fi

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.