Leikkipuistojen kesäruokailu 2021

Myös kesällä 2021 tarjotaan Helsingin kaupungin leikkipuistossa kesälounasta alle 16-vuotiaille lapsille ja nuorille. Leikkipuistoruokailu alkaa tänä vuonna koululaisten ensimmäisenä lomapäivänä 7.6.2021 ja päättyy 10.8.2021. Kesäruokailu järjestetään poikkeusajasta huolimatta, mutta erityisjärjestelyin. Myös Vantaan kaupunki sekä ensimmäisen kerran myös Sipoo järjestävät kesäruokailun lapsille.

Koululaisten ensimmäisenä kesälomapäivänä 7.6.2021 alkaa 79. leikkipuistojen puistoruokailukesä. Helsinki tarjoaa alle 16-vuotiaille lapsille ja nuorille maksuttoman lounaan avoinna olevissa leikkipuistoissa arkisin klo 12 aina 10.8.2021 saakka.
Mukaan tarvitaan tänä vuonna vain omat ruokailuvälineet ja juoma, sillä korona-tilanteen vuoksi ruoka tarjoillaan kaupungin tarjoamille kertakäyttölautasille. Lounaslistalla on erilaisia keittoja ja pataruokia, joten esimerkiksi omat eväsleivät ovat hyvä lisä lounaaseen.

Ruokailuun osallistumiseen ei tarvita ennakkoilmoittautumista ja lounasta on tarjolla kaikissa Helsingin avoinna olevissa leikkipuistoissa. Paikalla kannattaa olla ajoissa, sillä ruokaa on rajallisesti. Huomaa, että osa leikkipuistoista pysyy suljettuina koko kesän, joten lähileikkipuiston tilanne kannattaa tarkastaa jutun alla olevasta kesätoiminna kartasta. Tarkempia ohjeita poikkeusaikaan löydät Kesä leikkipuistossa -sivulta.

Leikkipuistojen ruokalista kesä 2021 (suomeksi)

Leikkipuistojen ruokalista kesä 2021 (ruotsiksi)

Leikkipuistojen kesätoiminta 2021

Muista myös! Pienten Helsingin Kesä Helsingissä -sarja!

Seuraa Pienten Helsinki:
Pienten Helsinki Facebookissa
Pienten Helsinki Instagramissa
Pienten Helsinki Twitterissä

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.