Pienten Helsingin kuulumisia

Edessä uusi vuosi ja takana hienot ajat Pienten Helsingin merkeissä. Muistelen lämmöllä mm. Puistopiiloja sekä monia uusia tuttavia joita olen Pienten Helsingin kautta kohdannnut. Kiitos kuuluu ennen kaikkea kaikille Pienten Helsingin lukijoille, teidän vuoksi tätä on tehty.

Pienten Helsingin tulevaisuus ja suuntaviivat ovat vielä auki. Päätös on vaikea, sillä tämä on ollut tärkeä osa elämääni ja olen nauttinut sivun tekemisestä todella paljon. Samalla paluu varsinaiseen työelämään lähestyy, joten vaihtoehtoja on hyvä ainakin mietiskellä ja punnita. En sulje sivua ja toivon löytäväni vielä keinon jatkaa ainakin yleisartikkeleiden julkaisua ja rahoittaa tästä aiheutuneita kuluja. Haluaisin myös jatkaa työtä lapsimyönteisen Helsingin eteen ja kehittää uusia ideoita lisää.
Sivun suurta suosiota nauttineet Minne tällä viikolla -jutut ovat ainakin toistaiseksi tauolla. Toivon hartaasti, että Pienten Helsinki ja Pienten Suomi voivat jatkua ainakin sivutoimisina projekteina. Myös Pienten Helsingin sosiaalisen median kanavat säilyvät, mutta nostojen painopisteisiin saattaa tulla pieniä muutoksia.

Kuulen edelleen mielelläni palautetta, toiveita ja ajatuksia.
Jos järjestät pienille suunnatun tapahtuman ja kaipaat lisänäkyvyyttä tai sisältöä sivullesi, ole yhteydessä niin jutellaan lisää! Kerron mielelläni Pienten Helsingin taustoista ja mediatiedoista.

Kaikkea hyvää tulevaan vuoteen 2019!

Mari

mari ( a) pientenhelsinki.fi

Ota yhteyttä! -lomakeJätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.