Mainos

Poimintoja Bravo!-festivaalin ohjelmistosta 6.-14.3.2021

Juttu on osa kaupallista yhteistyötä Helsingin kaupungin
Kulttuuri ja vapaa-ajan toimialan kanssa.

Lasten ja nuorten esittävän taiteen Bravo!-festivaali järjetetään 6.-14.3.2021 verkossa. Online-esityksiin on vapaa pääsy.

Poikkeustila on perunut monta lastenkulttuuritapahtumaa jo vuoden ajan, mutta onneksi varma kevään merkki, kansainvälinen lasten ja nuorten esittävän taiteen Bravo!-festivaali, järjetetään tuttuun tapaan maaliskuussa. Tänä vuonna Bravon ohjelmasta nautitaan virtuaalisesti ja tämän ansiosta festivaalin ohjelmistosta ehtii nauttia laajemmin vaikka mukavasti omalta kotisohvalta. Vain festivaalin sisätiloissa tapahtuvat live-esitykset siirtyvät maaliskuulta syksyyn kulttuuritalojen ohjelmaan.
Bravo!-festivaali järjestetään 11. kerran yhteistyössä lasten ja nuorten teatterijärjestö Suomen Assitej:n sekä pääkaupunkiseudun kaupunkien kulttuuritoimien kanssa. Vuoden 2021 festivaalin painotus on kotimaisessa esittävässä taiteessa kansainvälisin ja digitaalisin maustein. 

Pienten Helsinki poimi omat suosikkinsa kevään 2021 Bravo!-festivaalin ohjelmistosta. Tarjolla on ainakin nukketeatteria, tanssitaidetta, nykysirkusta ja yhdessä tekemistä. Festivaalin ohjelmisto kokonaisuudessaan löytyy Bravon!:n sivuilta.


Pienten Helsinki suosittelee!

Poimintoja kevään 2021 Bravo!-festivaalin online-ohjelmasta

Ilmatila (Suomi):
OPUNTIA
Opuntia on Talvipuutarhan Kaktushuoneeseen luotu teos, joka on nimetty Opuntia -kaktussuvun mukaan. Koreografiaan ovat vaikuttaneet sekä tilan arkkitehtuuri, että eri kasvien sijoittelu tilassa. Ikäsuositus: kaikenikäisille.
Esitys nähtävissä 6.-14.3.2021.

A Line Art (Iso-Britannia):
ANNA & ARJI’S BROOM CUPBOARD
A Line Artin Anna Bruderin ja Arji Manuelpillain Anna & Arji’s Broom Cupboard tarjoaa 5-15 minuutin mittaisissa jaksoissa osallistavia ja leikkisiä taide- ja käsityöaktiviteettejä, tarinoita, runoja ja pelejä, joita voi pelailla ja puuhastella koko perheen voimin. Esityskieli: englanti / englanninkielinen viittomakieli. Ikäsuositus: 3-7–vuotiaat perheineen.
Esitys nähtävissä 6.-14.3.2021.

Nukketeatteri Kuuma Ankanpoikanen & TEHDAS Teatteri (Suomi):
Prinsessa Pikkiriikki – kaikkien tuhmuroijien sankari
Prinsessa Pikkiriikki – kaikkien tuhmuroijien sankari” on nukketeatterinäytelmä päiväkoti- ja alakouluikäisille. Esitys pohjautuu Hannele Lampelan ja Ninka Reitun riemukkaaseen lastenkirjasarjaan, joka nähdään nyt ensimmäistä kertaa nukeille sovitettuna. Ikäsuositus: 5 – 10-vuotiaille.
Esitys live-striimataan Bravo!-festivaalilla sunnuntaina 7.3.2021 klo 18.00 ja esitys sen jälkeen katsottavissa tallenteena 14.3.2021 asti.

Teater Kojan (Suomi)
VI OCH VILDA VÄSEN / VILLIN VÄEN VALTAKUNTA
Esityskieli ruotsi.
Vi och vilda väsen är en förtjusande föreställning full med finurlig fakta och filosofiska funderingar om planeten vi bor på. Pjäsen är en hyllning till allt som lever och dör men också en stund för att undra och fundera över sånt vi inte vet. Ikäsuositus: 4 – 8-vuotiaille.
Esitys live-striimataan 7.3.2021 klo 15.00 Bravo!-festivaalilla ja sen jälkeen tallenne katsottavissa 14.3.2021 asti.

Föreställningen livestreamas under Bravo!-festivalen den 7.3.2021  kl 15.00 och inspelningen kan därefter ses ända till den 14.3.2021.

Company Portmanteau (Suomi):
PISTE, PISTE, PISTE
Piste, piste, piste on monitaiteinen lapsille ja nuorelle yleisölle suunnattu esitys, joka yhdistää nykysirkusta, tanssia ja elävää kuvataidetta. Ikäsuositus: yli 4-vuotiaille.
Online-esitysajat maaliskuussa 2021:
keskiviikkona 10.3.2021 klo 9.00
lauantaina 13.3.2021 klo 15.00

Agit-Cirk (Suomi):
TENHO OUTDOOR
Nykysirkusesitys Tenho kaivaa esiin muistoja ja mielikuvia sirkuksesta ja herättää ne eloon. Taidonnäytteiden kautta katsoja saa mahdollisuuden kokea menneen ajan sirkuksen lumoa. Esityksessä on aitoja voimamiestemppuja, kiinalaista tuolitaiturointia ja pariakrobatiaa. Se on täynnä yllätyksiä ja ihmeteltävää riittää koko perheelle.  Ikäsuositus: kaikenikäisille.
Esitys live-striimataan Bravo!-festivaalilla keskiviikkona 10.3.2021 klo 18.00 ja esitys sen jälkeen katsottavissa tallenteena 14.3.2021 asti.

Festivaalin ohjelmisto kokonaisuudessaan löytyy Bravon!:n sivuilta.


Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Real Cookie Bannerin evästelisäosa Wordpressiin