Leikkipuistojen kesäruokailu 2017

Tänään alkaa 75. leikkipuistojen kesäruokailu!

Koululaisten ensimmäisenä kesälomapäivänä 5.6.2017 alkaa jälleen leikkipuistojen kesäruokailu. Helsinki tarjoaa kaikille alle 16-vuotiaille lapsille ja nuorille maksuttoman lounaan leikkipuistoissa klo 12 koko kesäloman ajan. Mukaan tarvitaan oma lautanen, ruokailuvälineet ja juoma. Koska lounaslistalla on pääosin erilaisia keittoja, omat eväsleivät voi hyvin pakata mukaan. Ennen lounaan jakoa lauletaan ja leikitään yhdessä ruokapiirissä muutaman laulun verran. Ruokailuun osallistumiseen ei tarvita ennakkoilmoittautumista ja luonasta on tarjolla kaikissa auki olevissa leikkipuistoissa, joissa on ohjattua toimintaa. Paikalla kannattaa olla ajoissa.

Helsinki-päivänä 12.6.2017 juhlitaan, sillä Helsingin leikkipuistoissa on tarjottu kesäisin lapsille lounas jo 75:nä kesänä.

Leikkipuistojen kesäruokailun ruokalista koko kesälle löytyy täältä.

Kannattaa muistaa, että osa leikkipuistoista on suljettu osin kesällä, joten lähileikkipuiston tilanne kannattaa tarkistaa täältä.

Helsingin leikkipuistot alueittain

Ps. Helsinki-päivän 12.6.2017 mittavan ohjelman lapsiystävälliset tärpit pienille vieraille tulossa lähipäivinä Pienten Helsingin sivuille!

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *